Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Οικονομόπουλος: Πολιτικό πυροτέχνημα η δημιουργία αποτεφρωτηρίου νεκρών

Ν. Οικονομόπουλος: Πολιτικό πυροτέχνημα ...

Βολές κατά της δημοτικής Αρχής από την παράταξη «Πάτρα Δυνατή»

Η  δημοτική παράταξη «Πάτρα Δυνατή» με επικεφαλής τον Νίκο Οικονομόπουλο με ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζει «πολιτικό πυροτέχνημα με πολλές σκοπιμότητες αλλά και πολύ προχειρότητα τη δημιουργία αποτεφρωτηρίου στην περιοχή του Βιομηχανικού Πάρκου ( ΒΙΟΠΑΛ). Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Την ίδια ώρα που οι πολίτες και πόλη ολόκληρη παρακολουθεί  με αγωνιά το τέλμα και τον οικονομικό μαρασμό  στον οποίο έχει περιέλθει ο μεγάλος Δήμος μας, τα τελευταία 20 χρόνια.

Η καθημερινότητα των πολιτών δυσκολεύεται αφάνταστα από τις ελλιπείς παροχές της Δημοτικής Αρχής και ο καθένας μας  με απορία επίσης  διερωτάται: στις προτεραιότητες αυτής της πολύς ,Πρώτο είναι η δημιουργία αποτεφρωτηρίου???

Από την άλλη πλευρά  ο Δήμαρχος της Πάτρας έστω και αργά ανακάλυψε  τις επενδύσεις  και τα κονδύλια της Ε.Ε αλλά οι λάθος εντολές άνωθεν τον οδηγούν σε επενδύσεις αντιαναπτυξιακού αποτελέσματος και συγχρόνως διχάζει την κοινωνία σε μια εποχή που η συνοχή της είναι ο ακρογωνιαίος λίθος αυτής της ίδιας της ύπαρξης της.

Το έργο αυτό δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και η εμπειρία έχει δείξει, πως  οτιδήποτε δεν υπόκειται στη βούληση της κοινωνίας ,μαραζώνει και διαλύεται.

Είναι ώρα να δούμε για άλλη μια φορά τα πραγματικά μας προβλήματα και να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε.

ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Ενώ η Χώρα βυθίζεται ,η Δημοτική Αρχή αποφάσισε (για χάριν μιας φωτογραφίας στα μπλόκα των Αγροτών),να καταθέσει ψήφισμα συμπαράστασης αγνοώντας ότι την ίδια στιγμή πλήττονται εξίσου βάναυσα όλος ο επιστημονικός, ελευθεροεπαγγελματικός κλάδος, από την εφαρμογή μιας φαύλης  μνημονικής  πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Δεν ακλουθούμε τέτοιου είδους  ‘ελαφρές‘ και καθαρά ψηφοθηρικές πολιτικές.

Η παγίωση μιας καθαρής και αποτελεσματικής πολιτικής  μεταρρύθμισης στον αγροτικό τομέα μετά από τριάντα χρόνια κοροϊδίας, αποτελεί μονόδρομο  .

Χαιρετίζουμε και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα για την απόσυρση ενός εγκληματικού ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου που στοχεύει στην ισοπέδωση των πάντων .

Δεν ξεχωρίζουμε τις ανάγκες κ τα προβλήματα για μια καλύτερη ζωή όλων των συμπατριωτών μας.

Εργαζόμενοι, Αγρότες και Επαγγελματίες για εμάς χαίρουν εκτίμησης και συμπαράστασης στον αγώνα τους.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις