Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή υποδέχεται (18:00) τον Ηρακλη

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή υποδέχεται (18:00) τον Ηρακλη

Για την 4η αγωνιστική

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα στις 6 το απόγευμα για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ.

Το φινάλε της σεζόν 2014-15 βρήκε αγκαλιά τους παίκτες του Ηρακλή και της Παναχαϊκής να πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» καθώς πήραν τις δύο προνομιούχες θέσεις στο μπαράζ ανόδου.

Οι δύο σύλλογοι διατηρηθούν άριστες σχέσεις σε διπλωματικό επίπεδο καθώς αμφότεροι έχουν έμβλημα τον Ηρακλή και στο καταστατικό τους έχουν κοινές καταβολές.

 

Αγωνιστικά έχουν από μία νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα και οι δύο έχυν νικήσει στην Ορεστιάδα.

Η Παναχαϊκή προέρχεται από την ήττα στο Ζηρίνειο αλλά με καλή εμφάνιση κόντρα στην Κηφισιά. Έχει μία νίκη στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας επί της Ορεστιάδας και στόχος για την ομάδα του Γιώργου Λυκούδη είναι η πρώτη εντός έδρας νίκη. Απουσίες δεν υπάρχουν.

«Πρέπει να νικήσουμε»

 

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης, δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που όχι μόνο θέλουμε αλλά και πρέπει να το νικήσουμε. Ο Ηρακλής είναι ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς και για αυτό το παιχνίδι έχει διπλή σημασία για την Παναχαϊκή και επιπλέον θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Θεωρώ τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας σίγουρη καθώς έχουν δείξει ότι σε όλα τα παιχνίδια είναι κοντά μας».

 

 

 

«Ίδιοι στόχοι με Παναχαϊκή»

 

Ο Ηρακλής μετά το τριποντο στην Ορεστιάδα θέλει να συνεχίσει τη συγκομιδή βαθμών μακρυά από τη Θεσσαλονίκη. Ο κεντρικός του Ηρακλή, Τάσος Γάτσης είπε: «Η Παναχαϊκή είναι πολύ έμπειρη ομάδα, έχουμε τους ίδιους στόχους με μας, παίζουμε στην έδρα τους αλλά θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο, μπορούμε. Σκοπός μας μια καθαρή νίκη». Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να μην κάνουμε λάθη, να πιέσουμε τον αντίπαλο στα κατάλληλα σημεία αλλά και εμείς να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση».

 

«Να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερα για να νικήσουμε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε ακόμη περισσότερες νίκες».

 

 

Πρώτη φορά

 

Στον αγώνα για τα μπαράζ ανόδου που έγινε στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας ο Ηρακλής είχε νικήσει 3-2 την Παναχαϊκή αλλά και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την άνοδο. Θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην Volley League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κ. Βασιλάκος: "Μονόδρομος η νίκη με Ηρακλή"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports