Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Την κακοποιούσε ο πατριός της" λέει η φίλη της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη- ΒΙΝΤΕΟ

"Την κακοποιούσε ο πατριός της"...

"Δεν πιστεύω ότι ευθύνεται ο πρώην της. Κάποιος την έριξε από εκεί, μόνο για να φανεί αυτοκτονία"

Το μυστήριο γύρω από το θάνατο της Μαρίας Νταλιάνη περιπλέκει ακόμα περισσότερο η συγκλονιστική μαρτυρία φίλης της στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου.

“Δεν πιστεύω ότι ευθύνεται ο πρώην της. Κάποιος την έριξε από εκεί, μόνο για να φανεί αυτοκτονία. Δεν μπορούσε να σκαρφαλώσει για να αυτοκτονήσει, λόγω του κινητικού προβλήματος που είχε”, είπε για τον θάνατο της φίλης της, προσθέτοντας ότι “σίγουρα κάποια κακοποίηση θα δεχόταν από την οικογένειά της και συγκεκειμένα από τον πατριό της. Τώρα τι είδους κακοποίηση δεν ξέρω, ξέρω ότι τσακώνονταν πάρα πολύ. Ναι, κακοποιούνταν στο σπίτι και συγκεκριμένα από τον πατριό της, αλλά δεν ξέρω τι είδους κακοποίηση”.
Σύμφωνα με μαρτυρίες δικών της ανθρώπων, η Μαρία αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα μικροπροβλήματα αφού είχε χωρίσει με τον 23χρονο φίλο της και όπως εκμυστηρευόταν σε φίλες της σκεφτόταν ακόμα και να φύγει για την Αλβανία. Πάντως, ο πατριός της κοπέλας, Μάρκος, είπε ότι κάθε μέρα κοιτούσε τον ακάλυπτο με την γυναίκα του αλλά δεν είχαν δει τίποτα. Η κοπέλα, σημειώνεται ότι είχε και κινητικά προβλήματα αφού πιο μικρή είχε κάνει πολλές επεμβάσεις στην μέση της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις