Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Αγχωτική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά στην Λεωφόρο

Σουπερλίγκ: Αγχωτική νίκη του Παναθηναϊκ...

Νίκη των πρασίνων με 1-0 και "γκρίνια" από την εξέδρα

Δεν ήταν καλός, αλλά πήρε αυτό που ήθελε! Με όπλο την Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με... άγχος 1-0 του Πλατανιά και φτάνοντας τις τέσσερις νίκες παραμένει στο κόλπο. Αποδοκιμασίες απ’ τον κόσμο.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Παναθηναϊκού που επικράτησε του Πλατανιά με 1-0 με τον Ατζαγκούν να έχει τα “κλειδιά” του “πούλμαν” που παρέταξε ο Γιώργος Παράσχος και να λύνει τον γόρδιο δεσμό με την γκολάρα που πέτυχε στο 45' του πρώτου μέρους.

Οι πράσινοι δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση και δυσκολεύτηκαν να βρουν χώρους και να καθαρίσουν το ματς παρά το γεγονός ότι είχαν και δοκάρι με την έναρξη του δευτέρου μέρους κάτι που προκάλεσε και τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου με την λήξη του ματς προς το πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε έτσι στο κυνήγι του Ολυμπιακού με τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδι ενώ ο Πλατανιάς με τον ένα βαθμό που έχει ως τώρα παραμένει ουραγός.

Γκολ: 45' Ατζαγκούν

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ): Στιλ, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο (90' Τριανταφυλλόπουλος), Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν (57' Αμπέντ), Καρέλης (64΄Καλτσάς), Μπεργκ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΠΑΡΑΣΧΟΣ): Ολιμπά, Κουλιμπαλίδη, Μπανανά, Σελίν, Αποστολόπουλος (56' Τσουράκης), Μενδρινός, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (76' Γιακουμάκης), Ντίνας, Βάντερσον, Ράμος (82' Γουνδουλάκης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ισοπαλία για Παναιγιάλειο στην πρεμιέρα με τον Αχαρναϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports