Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη...Συνάντηση ...κορυφής Τσίπρα και Μεϊμαράκη με γέλια, χειραψίες και συζητήσεις τετ α τετ

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη...Συνάντηση ...κ...

Συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Χαμόγελα, χειραψίες, συζήτηση μακριά από τα... περίεργα αυτιά. Συνέβη καταμεσούσης της προεκλογικής περιόδου στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όταν το πρωί της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας "έπεσε πάνω" στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη!

Τι κι αν ενόψει των εκλογών οι δυο πολιτικοί αρχηγοί ανταλλάσσουν καρφιά ή και ύβρεις πολλές φορές; Τι κι αν στη μάχη για την ψήφο λένε και μια κουβέντα παραπάνω; 

Όταν ήρθαν τετ α τετ στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου μεσ' την καλή χαρά. Ο λόγος για τον "ψευτράκο, πονηρούλη και χαρούμενο" (όλα ατάκες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη) Αλέξη Τσίπρα και τον "προσωρινό" (όπως χαρακτηρίζει τον αντίπαλό του ο Αλέξης Τσίπρας) Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκαν στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου του Ηρακλείου. Ο ένας έφτασε (Μεϊμαράκης) ο δεύτερος έφευγε (Τσίπρας). Όταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε ότι στην αίθουσα των VIP βρισκόταν ο πρώην πρωθυπουργός, έσπευσε να τον συναντήσει. 

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός (της ΝΔ) τους "έπιασε" να συνομιλούν μπροστά σε ένα παράθυρο, σοβαροί σοβαροί αυτή τη φορά.

"Είμαστε Κρητικοί και η κρητική φιλοξενία φημίζεται. Έτσι αφού ο κ.Τσίπρας βρέθηκε στην Κρήτη, πήγαμε και του ευχηθήκαμε καλό ταξίδι" είπε ο κ. Μειμαράκης σύμφωνα με το FlashNews.

Παρόντες στη συνάντηση των δυο ανδρών ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Λευτέρης Αυγενάκης, μεταξύ άλλων.

πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις