Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ξεκίνημα με νίκη για τον Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο

Σουπερλίγκ: Ξεκίνημα με νίκη για τον Παν...

Οι πράσινοι επικράτησαν με ανατροπή του Παναιτωλικού με 2-1

Ο Παναθηναϊκός "απέδρασε" από το Αγρίνιο. Μολονότι δέχθηκε πρώτος γκολ και έχασε "καθαρές" ευκαιρίες, εκμεταλλεύτηκε τα αντίπαλα λάθη και νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό. Έφτιαξε το πρώτο τέρμα και πέτυχε το δεύτερο ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα σε έναν σκληρό αντίπαλο και κερδίζει χρόνο για να διορθώσει τις αδυναμίες του. Τουλάχιστον, αυτή τη φορά μετά το 1-0 δεν ακολούθησε η κατάρρευση, αλλά βρέθηκαν τα ψυχικά αποθέματα και επετεύχθη η ανατροπή!

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, χωρίς να χαρακτηρίζεται πολύ καλός, αξιοποίησε τις λεπτομέρειες (βλέπε λάθη των αντιπάλων) και πήρε τους τρεις βαθμούς!

Ο Παναιτωλικός από την άλλη, έδειξε μία ομάδα σκληρή, δυσκολοκατάβλητη, αλλά με αδράνειες στην άμυνα και χωρίς να έχει την περσινή ποιότητα στα χαφ, που έδιναν οι Μαρτίνες - Γοδόι. Ωστόσο, εάν ήταν πιο προσεκτικός, ίσως να κρατούσε την ισοπαλία, όμως οι "γκέλες" των Στεφανάκου και Κούσα, προκάλεσαν τα γκολ των Καρέλη, Μπεργκ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κάπελ στο 41', μετά από απόκρουση του Στιλ σε πέναλτι του Πάουλο και πράσινοι έκαναν την ανατροπή, ισοφαρίζοντας με τον Καρέλη στο 41' και παίρνοντας τη νίκη με τον Μπεργκ στο 84'!

Πλέον, στον Παναθηναϊκό στρέφονται στο παιχνίδι με την Γκαμπάλα, στη ρεβάνς των play off του Europa League, όπου η πρόκριση στους ομίλους αποτελεί μονόδρομο. Οποιαδήποτε αποτυχία δεν διορθώνεται και δεν συγχωρείται.

Γκολ: Κάπελ 41' / Καρέλης 52', Μπεργκ 84'

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Παπάζογλου, Κούσας, Κέβιν, Μάκος (78' Ρουσκουγέδα), Μπεχαράνο, Κάπελ, Πάουλο (75' Καμαρά), Ουαρντά (86' Βιγιαφάνιες), Μαρκόφσκι

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός (74' Σάντσεθ), Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης (75' Πέτριτς), Καρέλης (83' Καλτσάς), Μπεργκ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Πειθαρχική δίωξη στην ΑΕΚ για δυσφήμιση του Δ.Σ της ΕΠΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports