Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο ΑΤΜ που...συναντιόμαστε... - Ιστορίες καθημερινής...τρέλας μπροστά από τις τράπεζες τις ημέρες των capital control

Πάτρα: Στο ΑΤΜ που...συναντιόμαστε... - ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ατάκες που θυμίζουν ανέκδοτο

Ατάκες που θυμίζουν ανέκδοτο, απορίες που δεν ξέρεις τι να απαντήσεις, πρωτότυπες πρωτοβουλίες για διευκόλυνση του κοινού αλλα ακόμη και εμφανίσεις ...πανικού έχουμε δει απο την πρώτη κι ολας ημέρα των capital controls έως και σήμερα στις ουρές των ΑΤΜ.

Νεαρός "έφαγε" 20 λεπτά απο την ουρά ΑΤΜ της Πάτρας γιατι προσπαθούσε να σηκώσει τα 60 ευρώ ενώ στον λογαριασμό του είχε μόλις 16 ευρώ. Το ανακάλυψε φίλος του μαζί με τον οποίο πάλευε και απορούσε "γιατί το μηχάνημα δεν βγάζει "αφού η κυβέρνηση είπε οτι θα παίρνιυμε 60 ευρώ την ημέρα".

Σε άλλη περίπτωση και όταν ηλικιωμένη ενημερώθηκε πως το πλαστικό τελείωσε απο την τράπεζα, ρώτησε αν βγαίνει και σε άλλο υλικό. Ας πούμε τσίγγινη;;;

Ενας ηλικιωμένος στην Πάτρα, απογοητευμένος, προσπαθούσε να σηκώσει με μια κάρτα χρήματα και τελικά με την βοήθεια ενός νέου που ανέμενε στην ουρά διαπιστώθηκε πως δεν είχε περισσότερα απο 14 ευρώ στον λογαριασμό του. Ο ηλικιωμένος τότε έδωσε στον νεαρό μια ακόμη κάρτα στην οποία ήλπιζε να υπήρχαν τουλάχιστον 60 ευρώ. Προς έκπληξη και των δύο, ο λογαριασμός περιείχε 29.000 ευρώ!

Άλλοι στην λογική του πολυμήχανου Οδυσσέα πήγαιναν στα ΑΤΜ στις 23.55 το βράδυ σήκωναν 60 ευρώ και άλλα 60 όταν άλλαζε η μέρα και γύρω στις 00.05.

Μια νεαρή πριν καλά καλά ανακοινωθούν τα capital controls και το Σαββατοκύριακο που γνωστοποιήθηκε πως πάμε για δημοψήφισμα έτρεξε αρον αρον σε ΑΤΜ στον πεζόδρομο της Αγ. Νικολάου για να σηκώσει ότι μπορούσε και δεν το σκέφτηκε στιγμή να βρεθεί σε ουρά στο κέντρο της Πάτρας με τα αλουμινόχαρτα μισοτελειωμένης βαφής που έκανε πριν λίγα λεπτά σε κομμωτήριο του κέντρου (Πάτρα: Με τα αλουμινόχαρτα της βαφής του κομμωτηρίου, στην ουρά των ΑΤΜ!).

Κάποιοι εγκατέστησαν αυτοσχέδια τέντα απο χαρτόνι σε ΑΤΜ για να αποφύγουν την υπερβολική έκθεση στον ήλιο αλλα και τις αντανακλάσεις στην οθόνη του ΑΤΜ (Απίστευτη πατέντα ...ηλιοπροστασίας σε ΑΤΜ στις Καμάρες Αιγίου).

Τα μηνύματα σε κόλλες Α4 που κόλλησαν δίπλα και πάνω σε ΑΤΜ πολλά. Οι ατάκες, τουλάχιστον σπαρταριστές!

Και φυσικά ατελείωτες selfie και σχετικές αναρτήσεις στα social media. Ακόμη και ΑΤΜ parties οργανώθηκαν με μεγάλες παρέες να ξεσαλώνουν μπροστά απο τις ουρές των τραπεζικών μηχανημάτων.

Ένας νεαρός που δεν άντεξε να περιμένει τουλάχιστον 15 στην ουρά ενώ μπροστά του βρισκόταν μια ηλικιωμένη που "πάλευε" να βγάλει χρήματα απο το ΑΤΜ και έβαζε ξανά και ξανά την κάρτα στην εσοχή του μηχανήματος, της πρότεινε το απίστευτο. "Αν θέλετε αφήστε με να σας περάσω εγώ την πίστα, γιατί είναι δύσκολη!"

Για την είδηση, οτι πιλότος F16 πέταξε στην Τουρκία, προσγείωσε σε δρόμο το πολεμικό αεροσκάφος και σήκωσε 2000 ευρώ από ΑΤΜ, ούτε λόγος. Μια φάρσα που έγινε viral καθώς αναδημοσιεύθηκε ως είδηση απο διάφορα blogs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πιο απίθανη ιστορία για τις ημέρες των capital controls:Ελληνας πιλότος μαχητικού πέταξε με F16 στην Τουρκία για να κάνει ανάληψη!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις