Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καλά κρατούν και σήμερα οι ουρές στα ΑΤΜ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Καλά κρατούν και σήμερα οι ουρές ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι πολίτες ξεμένουν και σπεύδουν στα ΑΤΜ

Το βασικό θέμα συζήτησης έξω απο κάθε τραπεζικό κατάστημα της Πάτρας, ειδικά σήμερα το πρωί και μετά την είδηση της συμφωνίας, ήταν "πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες κανονικά". Η Δευτέρα βρήκε από τα ξημερώματα πολλούς να αναμένουν υπομονετικά στις ουρές των ΑΤΜ για να σηκώσουν όποια χρήματα τους έχουν απομείνει.

Οι περισσότεροι ήταν κατηφείς και σκεπτικοί. Ακόμη και μετά την είδηση της συμφωνίας στις Βρυξέλλες. Γιατι δεν ξέρουν τι έρχεται. Τι θα ψηφιστεί και πόσο θα επηρρεάσει τη ζωή τους. Ολοι φοβούνται πως τα μέτρα που θα αναγκαστεί να πάρει, η όποια κυβέρνηση, θα είναι δυσβάσταχτα και ειδικά για εκείνους που ήδη υποφέρουν οικονομικά.

Εκτός απο κάποια μικροπροβλήματα σε ΑΤΜ της ΠΕΙΡΑΙΩΣ σήμερα το πρωί τα οποία δεν είχαν εφοδιαστεί με χρήματα, σε γενικές γραμμές τα αυτόματα μηχανήματα είχαν, αλλού και τα 60 ευρώ (σε εικοσάρικα) και αλλού τα 50 ευρώ τα οποία λάμβαναν οι πολίτες.

Την μεγαλύτερη κίνηση και αναμονή σε ουρά είχαν σήμερα το πρωί τα ΑΤΜ της Εθνικής στην Γούναρη και στην Ελληνος Στρατιώτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις