Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατέβασε ρολά κι άλλο γνωστό περίπτερο της Πάτρας, επί της Γούναρη

Κατέβασε ρολά κι άλλο γνωστό περίπτερο τ...

Ο κύριος Ανέστης που το διαχειριζόταν, βγήκε στη σύνταξη

Η οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία πέντε χρόνια «χτύπησε» σε μεγάλο βαθμό και τα περίπτερα. Κάτι το μειωμένο στο ελάχιστο κέρδος από την πώληση τσιγάρων, κάτι η πτώση του τζίρου και το γεγονός ότι τα έξοδα πλέον δεν έβγαιναν, οδήγησε σε πολλά λουκέτα και μάλιστα περίπτερα σε κεντρικά σημεία της πόλης της Πάτρας.

Τις προάλλες ένα άλλο περίπτερο σε χαρακτηριστικό σημείο – πέρασμα της πόλης, στην λεωφόρο Δημ. Γούναρη πριν την στροφή της Αθανασίου Διάκου για τα Ψηλαλώνια, παρέμεινε κλειστό. Πολλοί από τους περαστικούς διερωτήθηκαν το γιατί μιας και στο συγκεκριμένο περίπτερο πολλοί στέκονταν για να δουν τα πρωτοσέλιδα των τοπικών εφημερίδων που ήταν κρεμασμένες με τα μανταλάκια τους.

Η απάντηση όπως μάθαμε ήταν πως ο άνθρωπος που το διαχειριζόταν επί χρόνια μαζί με την σύζυγο του, ο συμπαθής κυρ. Ανέστης βγήκε στη σύνταξη. Η πραγματικότητα πάντως είναι πως η ολοένα μειωμένη αγοραστική κίνηση και η πτώση του τζίρου οδηγεί πλέον πολλούς επαγγελματίες στο να κατεβάσουν ρολά στα μαγαζιά ή περίπτερα τους. Κι αν μπορούν να υποβάλλουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα, πλέον όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν το σκέπτονται δεύτερη φορά.

Η φωτ. είναι αρχείου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις