Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Την ανατροπή ο Ηρακλής, το βαθμό ο Πανερυθραϊκός

Την ανατροπή ο Ηρακλής, το βαθμό ο Πανερυθραϊκός

Και κερδισμένη η Παναχαϊκή

Ολική επαναφορά για τον Ηρακλή, καθώς οι κυανόλευκοι αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ από τον Πανερυθραϊκό στο 2ο παιχνίδι της πρώτης ημέρας του ειδικού τουρνουά ανόδου της Α2 Ανδρών, επικράτησαν τελικά με 3-2.

Το παραπάνω αποτελέσμα σε συνδυασμό με την νίκη της Παναχαϊκής σημαίνει ότι ότι η πατρινή ομάδα είναι η μοναδική που ξεκίνησε με τρεις βαθμούς τις υποχρεώσεις της.

Αγωνιστικά η ομάδα της Νέας Ερυθραίας με όπλο το σερβίς και ελαχιστοποιώντας τα λάθη της πήρε το πρώτο σετ (ξέφυγε μετά το 16-17 με 16-20) και με όπλο το σερβίς της που έκανε υποδοχή του Ηρακλή να υποφέρει προηγήθηκε εύκολα με 2-0.

Η συνέχεια ήταν όμ ως εντελώς διαφορετική. Ο Ηρακλής βελτιώθηκε και μείωσε εύκολα σε 2-1 για να ακολουθήσουν δύο δραματικά σετ.

Στο δ’ σετ οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ με τον Ηρακλή να ξεφεύγει 23-21 και στο 24-23 ο Κούνας έχασε το σερβίς για να οδηγηθεί το ματς στο τάι μπρέικ.

Στο 5ο ο Γηραιός προηγήθηκε με 5-2, όμως ο Πανερυθραϊκός ισοφάρισε 6-6 και προσπέρασε με 7-8 και 11-12 αλλά αυτός ήταν ο τελευταίος του πόντους. Οι κυανόλευκοι ισοφάρισαν 12-12 κι η είσοδος του Ηλία για το σερβίς έφεραν ένα σερί 3-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που πήρε τη νίκη.
Τα σετ: 20-25, 14-25, 25-18, 25-23, 15-12.

Ηρακλής (Πάτρας): Γάτσης, Παλέντζας, Στεφανίδης, Τσολάκος, Μποζίδης, Κολτσιάκης, λίμπερο ο  Ρωμαλιάδης, Τσιράκης (λ), Κατσιαφλάκας, Tσιάρας Στεφανίδης, Μούχλιας, Ηλίας,

Πανερυθραϊκός (Λάιος): Κρέτσης, Παπακυριάκου, Κούνας, Αχιλλεόπουλος (λ), Μανιόπουλος, Κωστόπουλος Β., Λυκούρεσης, Κωστόπουλος Γ, Τοπαλίδης, Μπαρούτας, Ρεζ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports