Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΠ κατά της διοίκησης για το θέμα του Γενικού Διευθυντή

Πάτρα: Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΠ κατά της...

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα Διοίκηση δεν συμμετέχει και δεν συμπράττει σε σενάρια συγκάλυψης της υπόθεσης»

Για απραξία αναφορικά με το θέμα ελέγχου της μισθοδοσίας του γενικού διευθυντή της ΔΕΥΑΠ, καταγγέλλει τη νέα διοίκηση Πελετίδη, ο Σύλλογος Προσωπικού της Δημοτικής Επιχείρησης. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η νέα διοίκηση αν και έχει λάβει γνώση της μηνυτήριας αναφοράς του Συλλόγου για τον έλεγχο της μισθοδοσίας του Διευθυντή, δεν έχει προχωρήσει σε εσωτερικό έλεγχο.

Ο Σύλλογος Προσωπικού της ΔΕΥΑΠ, τονίζει πως: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα Διοίκηση δεν συμμετέχει και δεν συμπράττει σε σενάρια  συγκάλυψης  της υπόθεσης» και καλεί τους αρμοδίους να προχωρήσουν σε έλεγχο των εκκαθαριστικών σημειωμάτων  μισθοδοσίας  του Γενικού Διευθυντη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Με ομόφωνη απόφαση  του Δ.Σ.  του Συλλόγου μας έχει κατατεθεί στον Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Πατρών από τις 25-4-2014 μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τη μισθοδοσία του Γενικού Διευθυντή της Επιχείρησης.

Το θέμα είχε τεθεί από το Φλεβάρη του 2013 από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. με ερωτήματα –δημοσιοποιήθηκα τότε-  που έμειναν όμως αναπάντητα  από την προηγούμενη Διοίκηση Δημαρά.

Σήμερα  η υπόθεση βρίσκεται σε προανακριτικό στάδιο  και το αξιοσημείωτο είναι ότι και η νέα Διοίκηση Πελετίδη, αν και της έχει  κοινοποιηθεί η μηνυτήρια αναφορά  και έχει ζητηθεί η διενέργεια  εσωτερικού ελέγχου –ανεξάρτητα από την προανακριτική  διαδικασία- της μισθοδοσίας του Γενικού Διευθυντή ΟΥΔΕΝ έχει ΠΡΑΞΕΙ.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα Διοίκηση δεν συμμετέχει και δεν συμπράττει σε σενάρια   συγκάλυψης  της υπόθεσης, η οποία μπορεί να ξεκαθαριστεί με ένα πολύ απλό και συγκεκριμένο τρόπο:
Με έλεγχο  των  μηνιαίων εκκαθαριστικών σημειωμάτων  μισθοδοσίας  του Γενικού Διευθυντή  από τον Αύγουστο του 2010  και εντεύθεν."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις