Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κεσαπίδης: "Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη"

Κεσαπίδης: "Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη"

Τόνισε ο κόουτς του Έσπερου ΑΟΠΑ

"Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε την ομάδα του Αιγίου στους 60 πόντους, δεχτήκαμε 61 και αυτό είναι το θετικό. Από εκεί ξεκινήσαμε για να φτάσουμε στη νίκη, παρά το γεγονός ότι είχαμε κάποια κενά διαστήματα στην άμυνα".

Αυτά δήλωσε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Ανδρέας Κεσαπίδης, μετά την νίκη στο γειτονικό ντέρμπι επί του Κεραυνού και αναφέρθηκε και στα σουτ από τα 6,75 μ. στα οποία ευστόχησαν οι παίκτες του τονίζοντας:

«Το τρίποντο είναι ευχή και κατάρα. Έχουμε κερδίσει παιχνίδια με τα μακρινά σουτ, αλλά έχουμε χάσει κιόλας.Είναι ένα από τα στοιχεία μας, ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες που χρησιμοποιούν κλειστές άμυνες αφού διαθέτουμε στο ρόστερ μας παιδιά που μπορούν να εκτελέσουν καλά από μακρινή απόσταση. Ομως επαναλαμβάνω ότι το στοιχείο που μας οδήγησε στη νίκη ήταν η άμυνα μας, αφού δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε».

Τι σημαίνει αυτή η νίκη;

«Ότι και η κάθε μια ξεχωριστά που έχουμε πετύχει φέτος. Απλώς ένα ακόμη σταθερή βήμα προς την επίτευξη του στόχου. Πάμε τώρα για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Τα μαθηματικά λένε ότι χρειαζόμαστε δύο νίκες για να ανέβουμε, αλλά εμείς θέλουμε νίκες παντού για να κλείσουμε τη χρονιά υποδειγματικά».

Συνεπώς στο πίσω μέρος του μυαλού σας έχουν μπει οι υπολογισμοί για την άνοδο;

«Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε και δεν γίνεται να μην υπάρχουν οι υπολογισμοί στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Όμως παράλληλα η φιλοσοφία παραμένει η ίδια. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα μας απασχολεί μόνο το επόμενο με την Ζάκυνθο. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και να πάμε εκεί για τη νίκη, αλλά και για να δώσουμε απαντήσεις αφού στον α’ γύρο είχαμε ηττηθεί στην έδρα μας έχοντας μείνει μακριά από τον καλό μας εαυτό».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports