Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα μέλη του Ομίλου Παραδοσιακών Χορών του Πανεπιστημίου Πατρών πήγε για Χαιρετισμούς στην Αιγιάλεια

Τα μέλη του Ομίλου Παραδοσιακών Χορών το...

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στην περιοχή Γρηγόρι Αιγιαλείας

O Όμιλος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει ανελλιπώς τα τελευταία 10 χρόνια παρακολούθηση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου σε διάφορες Ιερές Μονές και Ιερούς Ναούς.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 ο Όμιλος πραγματοποίησε μία οργανωμένη παρακολούθηση από τα μέλη του των Δ΄ Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στην περιοχή Γρηγόρι Αιγιαλείας, όπως έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια.

Στις 5:30 μ.μ. έγινε η αναχώρηση από την Πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα με λεωφορείο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε: επίσκεψη στο Μουσείο Αγροτικής Ιστορίας και Λαϊκής Παράδοσης του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου «Ο Άγιος Γρηγόριος» στο Γρηγόρι με εκθέματα εργαλεία και μέσα καλλιέργειας της σταφίδας και της ελιάς καθώς και είδη λαϊκής τέχνης και στη συνέχεια παρακολούθηση των Δ΄ Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου.

Με το πέρας της κατανυκτικής παρακολούθησης των Χαιρετισμών, ο πατήρ Χαράλαμπος Γκίκας, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου, ευχαρίστησε τους προσκυνητές για την επίσκεψή τους στο Ναό και στο χωριό γενικότερα και τους πρότεινε του χρόνου, στους Δ΄ Χαιρετισμούς να οργανώσουν νέα επίσκεψη για παρακολούθηση Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας και των Χαιρετισμών.

*Οι επισκέπτες άφησαν το Γρηγόρι πλήρως ικανοποιημένοι και μετέβησαν στο κέντρο «Ανέμελο» στην παραλία Αβύθου για τα νηστίσιμα εδέσματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις