Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκδήλωση του Πολεμικού Ναυτικού με θέμα "Ηλεία & Θάλασσα"

Εκδήλωση του Πολεμικού Ναυτικού με θέμα ...

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου

Μια σημαντική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 26 Μαρτίου στη πόλη της Νέας Φιγαλείας την οποία διοργανώνει η ενημερωτική σελίδα της Νότιας Ορεινής Ηλείας ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ σε συνεργασία με την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού Νομού Ηλείας και τον Αντιπλοίαρχο Ε.Α του Πολεμικού Ναυτικού και τοπικό εκπρόσωπο της Ε.Α.Α.Ν κ Ζώη Υφαντή.

Η εκδήλωση αποτελεί μία σειρά ανάλογων ενημερωτικών δραστηριοτήτων που ξεκινά το Παράρτημα Ηλείας της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Λιμενικού Σώματος, με στόχο να φέρει την νέα Γενιά των μαθητών κοντά στην Ναυτική παράδοση, την ιστορία και την επαγγελματική απασχόληση στην θάλασσα.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Λυκείου Νέας Φιγαλείας και ώρα 11:00 το πρωί θα παραβρεθούν σημαντικές προσωπικότητες του ναυτικού σώματος. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η σχέση της Ηλείας με την Ναυτική Ιστορία του Ελληνισμού από Ιστορικό, συνεργάτη της Ένωσης Αποστράτων, καθώς και οι προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης στο Πολεμικό και το Εμπορικό Ναυτικό.

Κεντρικός ομιλιτής θα είναι ο Καθηγητής - Ιστορικός κ.Γιώργος Κουρκουτας ενώ συντονιστής της εκδήλωσης ο δημοσιογράφος και λογοτέχνης κ. Νικολόπουλος. Ακόμα θα παραβρεθούν ο Δήμαρχος Ζαχάρως - Φιγαλείας και Υποστράτηγος Ε.Α κ.Νίκος Φάμελος, πρόεδροι Δ.Δ. Δ.Ε.Φιγαλείας, εκκλησιαστικές αρχές καθώς και όλα τα σχολεία της πόλης.

Η ομιλία θα περιλαμβάνει θέματα που αφορούν το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα καθώς και θέματα που αφορούν την επαγγελματική σταδιοδρομία στο Εμπορικό Ναυτικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις