Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός χορού Famous Stars Dance 2015 στην Πάτρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός χ...

Την Κυριακή 8/3/2015 στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα

Ο πρώτος διαγωνισμός χορού Famous Stars Dance 2015 πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Πάτρας, στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 με απόλυτη επιτυχία (η 1η φάση του διαγωνισμού έγινε την Κυριακή 1η Μαρτίου στο Αίγιο).

Η Όλγα Βαθειώτη ορμώμενη από την μεγάλη της αγάπη για τον χορό, εμπνεύστηκε αυτό το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Οι διοργανωτές του διαγωνισμού που έγινε μέσω της εταιρείας BDS Promo & Events, Νικόλαος Καμάρης και Πολυξένη Καμάρη ετοίμασαν ένα υπερθέαμα με λάμψη, πολύ χορό και ενέργεια, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού που αποτελείτο από τον Άγγελο Χατζή, την γνωστή ηθοποιό και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου, τον Ηλία Λαδά, γνωστό από την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1, την Όλγα Βαθειώτη και τους Γιάννη Τσερκίνη, Errik Nour, Eygenio Buli Jenia, Γεωργία Κλωνή, Σ. Κουτουλογένη, Κων. Μενούνο και Καλυψώ Κράνου, έκριναν με απόλυτη αμεροληψία, σεβασμό στην τέχνη του χορού και έμειναν δίπλα στους χορευτές ακούραστοι από τις 11:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Πιστεύουμε και θέλουμε να γίνει θεσμός στην πόλη μας και ο δεύτερος διαγωνισμός του χρόνου να διεξαχθεί πάλι στην Πάτρα, όπως αναφέρει τέλος η ανακοίνωση που εστάλη στα Μέσα ενημέρωσης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight