Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Oι αντίπαλοι του ΝΟΠ στο πρωτάθλημα εφήβων

Oι αντίπαλοι του ΝΟΠ στο πρωτάθλημα εφήβων

Ισχυροί αντίπαλοι για την πατρινή ομάδα

Οι 24 από τις 25 ομάδες που θα μετάσχουν στην Β’ (ημιτελική) φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων είναι πλέον γνωστές με την ολοκλήρωση απόψε των αγώνων των υπολοίπων τριών ομίλων (από τους εννέα συνολικά) της Α’ (Προκριματικής) φάσης. Από αυτούς τους ομίλους προκρίθηκαν άλλες οκτώ ομάδες, ενώ ξέραμε κι άλλες 16.

Η 25η και τελευταία ομάδα που θα συμπληρώσει το παζλ θα προκύψει από τον αγώνα μπαράζ μεταξύ της ΧΑΝΘ, που είχε τερματίσει 4η στον Α’ Όμιλο Θεσσαλονίκης, και του ΠΑΣ Φοίβος, που ήρθε 4ος στον Β’ Όμιλο Θεσσαλονίκης (σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΚΟΕ).

Από τους ομίλους των οποίων οι αγώνες έγιναν αυτό το τριήμερο προκρίθηκαν οι: ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Νηρέας Γέρακα από τον Α’ Όμιλο Αττικής, ΠΑΟΚ, Άθως Χαλκιδικής, Μακεδονικός από τον Β’ Όμιλο Θεσσαλονίκης και ΝΟ Πατρών από τον Όμιλο Πάτρας.

Αναλυτικά οι 24 που έχουν προκριθεί μέχρι στιγμής στη Β’ φάση είναι: Παλαιό Φάληρο, Εθνικός Πειραιά, ΑΟ Πετρούπολης, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΓΣ Ηλιούπολης, Πανιώνιος, ΝΟ Χίου, ΝΑΟ Κέρκυρας, Ηρακλής, Δελφίνια Πτολεμαϊδας, ΚΕ Κοζάνης, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Λάρισας, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Νηρέας Γέρακα, ΠΑΟΚ, Άθως Χαλκιδικής, Μακεδονικός, ΝΟ Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports