Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αλαφούζος: Ηθικός αυτουργός ο Ολυμπιακός

Αλαφούζος: Ηθικός αυτουργός ο Ολυμπιακός

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδίκασε μεν τα έκτροπα στο «Α. Νικολαΐδης» αλλά επέρριψε την ευθύνη στον Ολυμπιακό

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, καταδίκασε μεν τα έκτροπα στο «Α. Νικολαΐδης» αλλά επέρριψε την ευθύνη στον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του, κάνοντας λόγο για προκλητική συμπεριφορά.

«Αυτά πρέπει να εκλείψουν από τα ελληνικά γήπεδα. Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν προπηλακίζονται παίκτες και διοικήσεις αντιπάλων» δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια είπε: «Ο κύριος Μαρινάκης αποφάσισε να έρθει να κάτσει στον πάγκο της ομάδας του. Πιστεύω πως ο κύριος Μαρινάκης έχει ξεπεράσει κάποια όρια».

Στη συνέχεια επανήλθε σε θέματα που έχει θίξει αρκετές φορές κατά το παρελθόν: «Η δικαιοσύνη και η πολιτεία έχουν μεγάλη ευθύνη, καθώς δεν ολοκληρώνεται η έρευνα που αφορά τη χειραγώγηση παιχνιδιών. Έτσι, όσο δεν επιβάλλει τους νόμους έχουμε διάφορα θλιβερά συμβάντα. Όπως στο ''Καραϊσκάκη'' ή στην Κρήτη, όπου χτύπησε ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Και ο κύριος Περέιρα προκάλεσε τους οπαδούς μας με τη γνωστή κίνηση που δείχνουμε ένα συγκεκριμένο σημείο τους σώματός μας».

Λίγο αργότερα, ο κ. Αλαφούζος ισχυρίστηκε ότι «ο Ολυμπιακός ήρθε γνωρίζοντας ότι έχει αγωνιστικές αδυναμίες. Το είχε δείξει με την ΑΕΚ, με την Ντνίπρο και είχε θετική διαιτησία και σήμερα. Φοβόταν να παίξει στα ίσα και έτσι ήθελε να προκαλέσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Είναι ηθικοί αυτουργοί»!.

Στο τέλος των δηλώσεών του υποστήριξε ότι «δεν υπήρξε καμία ανοικτή πόρτα στο γήπεδο. Και στο ''Καραϊσκάκη'' είχαν γίνει παρόμοια πράγματα. Δεν μπορείς να σταματήσεις έναν όχλο. Με το επίπεδο της σημερινής διαιτησίας δεν έχω ιδιαίτερες ελπίδες για πρωτάθλημα. Αντιπαθούν τον Παναθηναϊκό και συμπαθούν τον Ολυμπιακό».

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports