Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ληστεία σε μίνι μάρκετ και πάλι με μαχαίρι - Στα ίχνη της σπείρας η ΕΛ.ΑΣ. - "Ξετρύπωσε" τρεις υπόπτους κι αναζητά έναν ακόμα

Πάτρα: Ληστεία σε μίνι μάρκετ και πάλι μ...

Στην περιοχή της Περιβόλας το τελευταίο χτύπημα

21:20 Η τελευταία ληστεία ήταν η αποψινή στο μίνι μάρκετ της Περιβόλας για την σπείρα που χτυπούσε το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή; Αυτό πιστεύει η τοπική ΕΛ.ΑΣ., η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε το βράδυ της Τρίτης σε συλλήψεις που σχετίζονται με τα περιστατικά ληστειών με μαχαίρι.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, Αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις, ενώ αναζητούν ακόμα ένα άτομο που επίσης φέρεται να είναι μέλος της ίδιας σπείρας.

21:05 Νέα ληστεία, πριν λίγη ώρα, σε μίνι μάρκετ στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Περιβόλας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ληστής ήταν νεαρός, φορούσε γκρι μπουφάν, μπλε παντελόνι και απείλησε με μαχαίρι.

Ο δράστης, διέφυγε πεζός προς το γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα. Αυτή την ώρα βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον ίδιο δράστη που έχει "χτυπήσει" αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις