Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επιτροπή εκλογικού Αγώνα Ν.Δ Αιγιάλειας: Να προσέλθουν όλοι στην κάλπη της Κυριακής

Επιτροπή εκλογικού Αγώνα Ν.Δ Αιγιάλειας:...

Ανακοίνωση απο τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση και την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση και η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στην Αιγιάλεια "καλούν όλες και όλους τους Αιγιαλείς να προσέλθουν στις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Να ψηφίσουν στις πιο κρίσιμες για το μέλλον του τόπου εκλογές των τελευταίων δεκαετιών.

Καλούμε όλες και όλους τους Αιγιαλείς, ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης και κομματικής καταβολής, στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία.

Η ψήφος στη Ν.Δ. είναι ψήφος εμπιστοσύνης, ψήφος Ευρωπαϊκής προοπτικής, ψήφος σταθερότητας, ψήφος για το μέλλον των παιδιών μας.

Ψήφος στη Ν.Δ. σημαίνει οριστική καταδίκη του λαϊκισμού, απομόνωση όλων εκείνων που έχουν υποσχεθεί τα πάντα στους πάντες, αποφυγή οποιονδήποτε δυσάρεστων εξελίξεων για τον τόπο, πολιτική καταδίκη στα κάθε λογής ¨γνωστά¨ δεκανίκια της πολιτικής ανωμαλίας.

Στις 25 Ιανουαρίου δεν έχει απολύτως καμία σημασία ποιο κόμμα θα είναι τρίτο, τέταρτο, πέμπτο…. Απολύτως καμία. Σημασία έχει ποιο θα είναι το πρώτο. Μόνο αυτό έχει αξία, διότι το πρώτο κόμμα θα αποτελέσει τον κορμό της νέας κυβέρνησης.

Με Ν.Δ. πρώτο κόμμα η επόμενη κυβέρνηση του τόπου θα έχει φιλοΕυρωπαϊκό κορμό και θα αποτελέσει εγγύηση σταθερότητας και αποτροπής οποιασδήποτε δυσάρεστης περιπέτειας για το μέλλον μας και το αύριο των παιδιών μας.

Δεν ρισκάρουμε, δεν παίζουμε τη χώρα στα ζάρια.

Επιλέγουμε Νέα Δημοκρατία.

Λέει την Αλήθεια. Εγγυάται το Αύριο" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις