Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλησιάζει η κλήρωση του Κρατικού Πρωτοχρονιάτικου λαχείου του 2015 - Στα 25 ευρώ η πεντάδα

Πλησιάζει η κλήρωση του Κρατικού Πρωτοχρ...
Μαρτάτος Tάκης

Ζωηρή η κίνηση στην Πάτρα - Πολλοί σπεύδουν να αγοράσουν λαχείο ελπίζοντας να είναι οι τυχεροί της κλήρωσης

Πλησιάζει η μέρα που όλοι οι Έλληνες περιμένουν. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 17:00 το απόγευμα, οι περισσότεροι θα είναι "καρφωμένοι" στην τηλεόραση για να δουν ζωντανά την κλήρωση για το Κρατικό Πρωτοχρονιάτικο λαχείο που και φέτος αναμένεται να μοιράσει πολλά εκατομμύρια ευρώ στους μεγάλους τυχερούς.

Όπως είδαμε στην έξυπνη φετινή διαφήμιση στην τηλεόραση, θα μοιραστούν κέρδη έως 6 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς, χρήματα που σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή όπως η σημερινή, λόγω της κρίσης, είναι πολύ χρήσιμα και αναγκαία. Ήδη τις τελευταίες μέρες κι όσο πλησιάζουμε στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ολοένα και αυξάνεται η αγορά λαχείων του Κρατικού Πρωτοχρονιάτικου που πολλοί θεωρούν και ως γούρι και αγαπημένη συνήθεια των ημερών. Βέβαια η τιμή του δεν είναι και πολύ φτηνή, πάντως είναι χαμηλότερη σε σχέση με παλαιότερα χρόνια που το Κρατικό Πρωτοχρονιάτικο είχε φτάσει να πωλείται μέχρι και 40 ευρώ η πεντάδα.

Φέτος όπως ανέφερε λαχειοπώλης στο thebest.gr, το ένα τεμάχιο του Κρατικού Πρωτοχρονιάτικου κοστίζει 5 ευρώ (25 ευρώ η πεντάδα). Όλοι όσοι αγοράσουν το λαχείο, δικαιούνται να κάνουν όνειρα ότι αυτοί θα έχουν στην κατοχή τους τον τυχερό λαχνό. Για όσους δεν τα πολυκαταφέρουν, ελπίζουν ότι θα πάρουν στους λήγοντες έστω τα χρήματα που έδωσαν για να αγοράσουν τα λαχεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις