Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία:Αγρινιώτης εκ των πρώτων που έπεσαν στη θάλασσα απο το «Norman Atlantic» -Διασώθηκαν και άλλοι Αγρινιώτες

Αιτωλοακαρνανία:Αγρινιώτης εκ των πρώτων...

Συνεχίζονται οι προσπάθειες διάσωσης

Ο ιατρός Σπύρος Ζαχαράτος με την οικογένεια του βρίσκονταν στο Norman Atlantic . Ο ιατρός με καταγωγή από τα Καλύβια που ζει και εργάζεται στη Ναύπακτο βρίσκονταν στο πλοίο μαζί με την γυναίκα του και τα δυο παιδιά τους και ταξίδευαν για Ιταλία.

Η οικογένεια επιβιβάστηκε μετά από την διάσωση της στο πλοίο Αby Jeannette.

To agriniopress.gr επικοινώνησε με συγγενή του κ. Σπύρου Ζαχαράτου από τα Καλύβια, ο οποίος αναφέρει πως ο κ. Ζαχαράτος επικοινώνησε με τους συγγενείς του στα Καλύβια χθες βράδυ και τους καθησύχασε ενημερώνοντάς τους ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος και τα δυο παιδιά του είναι καλά στην υγεία τους : «επικοινώνησε από τηλέφωνο στο πλοίο, ή από το κινητό κάποιου άλλου, πάντως όχι από το δικό του», λέει ακόμη ο συγγενείς του κ. Ζαχαράτου.

Η διασωθείσα οικογένεια βρίσκεται ακόμη εν πλω και αναμένουν την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Η περιπέτεια πολλών επιβατών του πλοίου «Norman Atlantic» συνεχίζεται καθώς η διάσωση γίνεται σταδιακά λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα μάλιστα με τις νεότερες πληροφορίες στη λίστα των επιβατών υπήρξαν και άλλοι από το Αγρίνιο όπως ο οδηγός νταλίκας Σωτήρης Σταμπολίτης ο οποίος βίωσε την απόλυτη περιπέτεια και φέρει και ελαφρά τραύματα.

Μάλιστα ήταν από τους ελάχιστους που έπεσαν γρήγορα στη θάλασσα για να σωθούν καθώς κινδύνευσε άμεσα από τη φωτιά και εν συνεχεία περισυλλέχθηκε από το πλοίο SPIRIT OF PIRΑEUS.

Ο Σωτήρης Σταμπολίτης είναι στο Μπάρι τώρα, καλά σε γενικές γραμμές στην υγεία του αν και φέρει εγκαύματα και ελαφρά τραύματα και επικοινώνησε με την οικογένειά του. Μάλιστα είναι συγγενής με άλλον διασωθέντα, τον οδηγό νταλίκαςΒασίλη Μαυραγάνη.

Φυσικά τα οχήματα των εν λόγω αγρινιωτών καταστράφηκαν ολοσχερώς  αλλά αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι οι ανθρώπινες ζωές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις