Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πολο: Όταν οι παλιοί διδάσκουν τους μικρούς

Πολο: Όταν οι παλιοί διδάσκουν τους μικρούς

Οι πολίστες που έγραψαν σαν αθλητές τη δική τους ιστορία τώρα έχουν περάσει στην προπονητική

Αρκετοί από τους πολίστες της χρυσής ομάδας του ΝΟΠ που κατέκτησαν το κύπελλο Ελλάδας, κάνοντας γνωστό το Ναυτικό  Όμιλο και γράφοντας τη νεότερη ιστορία του, πλέον υπηρετούν από άλλο πόστο το πόλο.

Πιο συγκεκριμένα ασχολούνται οι περισσότεροι με την προπονητική και μαθαίνουν στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες τα μυστικά της υδατοσφαίρισης.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή με τον Μάκη Λυκούδη που είναι ο αρχηπροπονητής του ΝΟΠ στα τμήματα πόλο και την ανδρική ομάδα, με το υπόλοιπο τιμ να αποτελούν και πάλι πρώην "δαίμονες".

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Μπαρτζελάς με τον Παναγιώτη Χριστοφή, αλλά και τον Κώστα Σακκαλή έχουν αναλάβει τις μικρές ομάδες του ΝΟΠ δίνοντας βάρος στις υποδομές και δουλεύοντας καθημερινά με τα νέα ταλέντα του πατραϊκού πόλο.

Στο ίδιο κλίμα είναι και το προπονητικό τιμ της ΝΕΠ με τον Δημήτρη Μπιτσάκο, αν και ακόμη παίκτης στον Υδραϊκό να ηγείται προπονητικά της γυναίκειας ομάδας και όχι μόνο της των "δελφινιών", ενώ ο Βασίλης Λαμπάτος έχει αναλάβει τους μικρούς της ομάδας μαζί με το Αλέξη Μάνεση και το νεότερο στην ιστορία του ΝΟΠ Θανάση Κοντάκο.

Πηγή: Εφημερίδα Match Αχαϊας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports