Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρκυρα: Έφθασαν με ελικόπτερο και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο οι πρώτοι Έλληνες διασωθέντες- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κέρκυρα: Έφθασαν με ελικόπτερο και διακο...

Με C-130 θα επιστρέψουν στην Αθήνα οι διασωθέντες

Ελικόπτερο, τύπου Σικόρσκι, προσγειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, μεταφέροντας επτά επιβάτες από το φλεγόμενο πλοίο «Norman Atlantic».

Επί τόπου είχαν σπεύσει και ανέμεναν δύο ασθενοφόρα, τα οποία παρέλαβαν τους διασωθέντες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο του νησιού.

Είναι οι: Χατζηλιάδης Αναστάσιος, Μπούρμπος Χ., Χατζηπετρής Θεόδωρος, Αποστόλου Χρυσόστομος, Παυλόπουλος Ανδρέας, Βενέρης Αλέκος, Παπαθανασόπουλος Μιχάλης, Αραμπατζής Ν. και Σταμέλος Φ.

 

Από χθες τις πρώτες πρωινές ώρες  οι εργαζόμενοι στο Γενικό νοσοκομείο Κερκύρας βρισκόταν σε  επιφυλακή, καθώς ανέμεναν τους πρώτους διασωθέντες από το ναυτικό θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη ανοιχτά των Οθωνών.

 

 

Το προσωπικό του νοσοκομείου από τα ξημερώματα της Κυριακής συνεχώς ενισχύεται, καθώς εστάλη μήνυμα σε όλους τους εργαζομένους, από τον ιατρικό σύλλογο του νοσοκομείου, το οποίο ανέφερε τα εξής: «Ναυτική τραγωδία σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή! Παρακαλούμε τα μέλη μας να είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση ανάγκης».

Το αεροσκάφος C130 που βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Λέτσε θα μεταβεί στο αεροδρόμιο του Μπάρι, από όπου υπολογίζεται να απογειωθεί περί τις 16:00 ώρα Ελλάδος με προορισμό την Ελευσίνα.

Το αεροσκάφος C130 που βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Λέτσε θα μεταβεί στο αεροδρόμιο του Μπάρι, από όπου υπολογίζεται να απογειωθεί περί τις 16:00 ώρα Ελλάδος με προορισμό την Ελευσίνα, μεταφέροντας επιβαίνοντες του Norman Atlantic που επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις