Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι εικόνες του NORMAN ATLANTIC αναβιώνουν τις μνήμες απο το ΚΡΗΤΗ ΙΙ που είχε μπεί φλεγόμενο στο λιμάνι της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ

Οι εικόνες του NORMAN ATLANTIC αναβιώνου...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Και το 2012 η φωτιά είχε ξεκινήσει απο το γκαράζ του πλοίου

Οι εικόνες που φθάνουν διαρκώς απο το NORMAN ATLANTIC το οποίο βρίσκεται μέσα στους καπνούς και οι πληροφορίες για εστίες φωτιάς που μαίνονται στο γκαράζ του πλοίου, αναβιώνουν μνήμες απο το πλοίο ΚΡΗΤΗ ΙΙ το οποίο είχε μπεί φλεγόμενο στο λιμάνι της Πάτρας τον Νοέμβριο του 2012.

Οι εικόνες είναι ακόμη νωπές απο τα ρεπορτάζ στα τοπικά ΜΜΕ με τις νταλίκες, οι οποίες -ώρες μετά- έβγαιναν απο το γκαράζ του πλοίου με φλόγες στα συρόμενα τμήματά τους.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΡΙΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο γκαράζ του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Κρήτη -2» ενώ έπλεε 3,5 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Πάτρας.

Η φωτιά στο πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 113 επιβάτες, 87 άτομα πλήρωμα, 18 ΙΧ και 92 φορτηγά, σβήστηκε με ιδία μέσα από το πλήρωμα, ενώ το «Κρήτη 2» οδηγήθηκε και έδεσε στο λιμάνι της Πάτρας, όπου ανέμεναν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή η αποβίβαση επιβατών και οχημάτων ολοκληρώθηκε, ενώ πάνω στο πλοίο βρίσκεται δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βενετία- Ηγουμενίτσα- Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις