Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βασίλης Κόλλιας στο thebest.gr: “ Όταν αγαπάς τον αθλητισμό δεν σε σταματούν τα προβλήματα”

Βασίλης Κόλλιας στο thebest.gr: “ Όταν α...
Λαλιώτη Αμαλία

Ο Πατρινός γυμναστής που κέρδισε δύο χρυσά χωρίς να έχει προπονητή

Στο περασμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο Βασίλης Κόλλιας κέρδισε συνολικά δύο χρυσά μετάλλια σε πλάγιο ίππο και άλμα. Και βέβαια η επιτυχία του αυτή, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι δεν έχει προπονητή.

Ο Πατρινός γυμναστής απλά δημιουργεί μόνος του το πρόγραμμά του και ζητά τη βοήθεια του Ηλία Τσοπάνογλου για να του πει την γνώμη του και να του κάνει κάποιες διορθώσεις. Ωστόσο όπως τονίζει στο thebest.gr ο Βασίλης Κόλλιας όταν αγαπάς τον αθλητισμό κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να σε σταματήσει.

Η ενόργανη είναι η ζωή του, ενώ δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να αφήσει την Πάτρα, ακόμη και αν κάποια ομάδα του παρέχει κάτι παραπάνω για να μπορεί να δουλέψει καλύτερα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι αθλητής του ΑΓΟΠ, ενώ καθημερινά μαθαίνει τα μυστικά της ενόργανης σε μικρά παιδιά στις εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου, όπου συνεργάζεται με την ομάδα του Άτλαντα Πατρών.

Σίγουρα από την γυμναστική δεν θα μπορέσεις να βγάλεις χρήματα, αλλά το να προετοιμάζεσαι χωρίς προπονητή, ξεπερνά κάθε φαντασία. Πώς το αντιμετωπίζεις αυτό;

Σίγουρα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά και χωρίς χρήματα όταν αγαπάς το άθλημά σου, σου γίνεται τρόπος ζωής και δεν μπορείς να τα παρατήσεις. Αυτή την εποχή αν ζητήσεις κάτι παραπάνω μπορεί να σου πάρουν και αυτό που έχεις οπότε καλύτερα μόνος μου.

Είναι ένας λόγος και αυτός που παρακολουθείς σεμινάρια προπονητικής;

Είμαι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ, αλλά δεν έχει ειδικότητα ενόργανης. Για αυτό αποφάσισα να μάθω κάποια πράγματα παραπάνω και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και γιατί ασχολούμαι με μικρά παιδιά.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε θεωρείς ότι τα προνόμια για το πανεπιστήμιο θα ήταν ένα επιπλέον κίνητρο, για να έρθουν τα παιδιά στο γυμναστήριο;

Σίγουρα είναι καλό γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο και για να κάνει πρωταθλητισμό ένα παιδί έχει αφήσει πολλά πράγματα από τη ζωή του.

Ποιο θεωρείς καλύτερο όργανό σου;

Νομίζω ότι στον πλάγιο ίππο είμαι αρκετά καλός και έχω δυνατότητες να το εξελίξω ακόμη περισσότερο και να κυνηγήσω και άλλες διακρίσεις.

Έχεις κάποιο αθλητή για πρότυπο;

Ναι, τον Βασίλη Τσολακίδη μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται, αλλά κυρίως μου αρέσει το γεγονός ότι είναι χαμηλών τόνων και δείχνει τη δουλειά του κατά τη διάρκεια μιας διοργάνωσης. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια.

 

Με τον φίλο και συναθλητή του Δημήτρη Κούλη

Με τον φίλο και συναθλητή του Δημήτρη Κούλη

Με τον φίλο και συναθλητή του Δημήτρη Κούλη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports