Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επιτέλους συνεργασία για ΝΟΠ και ΝΕΠ

Επιτέλους συνεργασία για ΝΟΠ και ΝΕΠ

Έστω και για μία αποστολή

Οι ομάδες του ΝΟΠ και της ΝΕΠ θα συμμετάσχουν το Σαββατοκύριακο σε τουρνουά πόλο που διοργανώνει ο Νηρέας Γέρακα, με την είδηση όμως να έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα πραγματοποιήσουν "μαζί" την αποστολή. Όπως αναφέρεται:

«Μετά τη συνάντηση γονέων που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 17/11/2014 στο χώρο του κολυμβητηρίου Α. Πεπανός αποφασίστηκε η συμμετοχή της ΝΕΠ στο τουρνουά υδατοσφαίριδης που οργανώνει ο ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ.

Στο τουρνουά αυτό θα λάβουν μέρος αθλητές του 2002 και μικρότεροι, οι αθλητές που για πρώτη φορά τους δίνεται μια τέτοια αγωνιστική ευκαιρία θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε 10 επίσημα (+10 φιλικά) παιχνίδια. Το τουρνουά θα διαρκέσει 6 μήνες και θα διεξάγεται 1 αγωνιστική (ημερήσια) ανά 2 εβδομάδες.

Στο σύνολο το τουρνουά του Νηρέα Γέρακα θα φιλοξενήσει 12 ομάδες που θα χωριστούν σε 2 ομίλους των 6 ομάδων.

Σε όλο αυτό το εγχείρημα δεν είμαστε μόνοι, δεδομένου ότι στο ίδιο τουρνουά έχει κληθεί και ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών (Ν.Ο.Π.) και λόγω του ότι βρισκόμαστε στον ίδιο όμιλο, άρα τα παιχνίδια και των 2 ομάδων συμπίπτουν ημερολογιακά, κατόπιν επικοινωνίας και συννενόησης με τον Γενικό Αρχηγό και Έφορο του Ν.Ο.Π κ. Μιχάλη Παντελή αποφασίσαμε να πραγματοποιούμε ΜΑΖΙ τις αποστολές μας έτσι ώστε να τις κάνουμε πράξη και να μπορέσουμε μειώνοντας το κόστος να συμμετάσχουμε στο τουρνουά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports