Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψε στην Πάτρα η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Τάε Κβόν Ντο "Δύναμη Πατρών"

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψε στην Πάτρα...

Tρία ασημένια και ένα χάλκινο

Με τέσσερα μετάλλια (τρία ασημένια και ένα χάλκινο) επέστρεψε στην Πάτρα η αγωνιστική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Τάε Κβόν Ντο "Δύναμη Πατρών", από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων, το οποίο διεξήχθη στις το Σαββατοκύριακο στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου της Χαλκίδας. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές, Δαγκάλης Αλέξανδρος (κατηγορία -41), Θωμάς Βασίλειος (κατηγορία -45) και Λόη Ελένη (κατηγορία -33) ενώ χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Θωμάς Ιωάννης (κατηγορία -45).

Όλοι οι αθλητές της ομάδας πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ επιπλέον διακρίσεις και μετάλλια χάθηκαν σε λεπτομέρειες με πολύ μικρές διαφορές στα σκορ.

Η αγωνιστική εμφάνιση των αθλητών καθώς και οι διακρίσεις που ήρθαν, επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις του προπονητή της ομάδας Ξενοφώντα Σταύρακα σχετικά με την ανοδική πορεία της ομάδας, ενώ ο ίδιος είναι βέβαιος πως η ομάδα θα κατακτήσει ακόμα πιο υψηλές διακρίσεις στους επερχόμενους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και στα επόμενα Πρωταθλήματα.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες είναι οι: Βαχαρίκος Ιπποκράτης, Δαγκάλης Αλέξανδρος, Θωμάς Ιωάννης, Θωμάς Βασίλειος, Λαζάρου Αθανάσιος, Λόη Ελένη, Νασοπούλου Πανωραία, Παναγιωτοπούλου Γεωργία, Σοφοτάσιος Ανάργυρος και Σταματόπουλος Γεώργιος.

Αναφορικά με την διαδικασία των αγώνων αξίζει να αναφερθεί, πως για πρώτη φορά στην διοργάνωση χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικές κάσκες οι οποίες σαφώς και θα βελτιώσουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Δεν παύει όμως να προκαλεί προβληματισμό η πειραματική και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, εφαρμογή τους σε επίσημους αγώνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports