Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: The Artians fashion tea party - Ποιοι ήταν εκεί;

Πάτρα: The Artians fashion tea party - Π...

Δείτε ΦΩΤΟ

Οι δημιουργοί και ιδιοκτήτριες του brand The Artians ,Σοφία Βαγενά και  Κωνσταντινα Καμπισοπουλου ,έχοντας αφετηρία τους τη Πάτρα  και το πατρινό κοινό,θελησαν να τους τιμησουν μ ένα fashion tea party.

Φιλοξενήθηκε στο Banana moon underground -που ξεχωρίζει με τη μοναδική του ατμόσφαιρα, τα ταξιδιάρικα soundtrack  και το London style pub ντεκόρ του- το απόγευμα της Κυριακής.

Στηρίζοντας το moto της ετικέτας ' luxury is in each detail " το brand θέλησε να δώσει την ευκαιρία, στο πιστό πατρινό κοινό που το στηριξε, απο το ξεκίνημα του  μέχρι και τώρα που κάνει μεγάλα βήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να δει απο κοντά την Α/W collection,σε μια cosy ατμόσφαιρα,πίνοντας τσάι και απολαμβάνοντας χειροποίητα γλυκά.

Σ αυτό το ιδιαίτερο κάλεσμα, ανταποκρίθηκαν πολλές Πατρινες,που διακρίνονται για την δυναμική επαγγελματική τους παρουςια και προσωπικότητα.

Φεύγοντας οι καλεσμένες πήραν ένα συλλεκτικό t shirt, σχεδιασμένο ειδικά για το event, με logos από τα αγαπημένα moto του brand,-'ART IS THE NEW BLACK' και 'ART IS FASHION AND YOU ARE THE CANVAS´-.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight