Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Αυτοί που πραγματικά κυβερνούν τον τόπο, μετρούν μέρες

Αυτοί που πραγματικά κυβερνούν τον τόπο,...

Του Γιάννη Λαϊνιώτη

H τελευταία «ηρωική» υποχώρηση της συγκυβέρνησης (της τρόικας) στο θέμα της περιβόητης ρύθμισης των 100 δόσεων ήρθε να διαλύσει κάθε αμφιβολία, ακόμη και στον πιο καλόπιστο πολίτη, για το ποιος κάνει πραγματικά τα κουμάντα στην πατρίδα μας.

Κάποτε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε διερωτηθεί «ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο». Ευτυχώς ή δυστυχώς, εμείς ξέρουμε στα πέτρινα χρόνια που περνάμε, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο.
Και είναι οι ξένοι νταβατζήδες που κυβερνούν την πατρίδα μας, με τους υποτακτικούς της συγκυβέρνησης ως πειθήνια όργανα τους να εκτελούν τις εντολές τους.

Αυτοί που δεν θα έκαναν πίσω με τίποτα και θα εφάρμοζαν τη ρύθμιση των 100 δόσεων, γιατί όπως έλεγαν ήταν νόμος του κράτους, άρον άρον την πήραν πίσω, βάζοντας την ουρά στα σκέλια. Όμως, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

Το ότι θα έπαιρναν πίσω τη ρύθμιση, από τη στιγμή που τους το απαίτησαν τα ξένα αφεντικά, ήταν τόσο βέβαιο όσο και ο θάνατος.

Και προσωπικά το είχα επισημάνει αυτό δημοσίως, μέρες πριν, ότι θα γινόταν έτσι. Όχι επειδή είμαι κάποια διάνοια, αλλά γιατί αυτή ήταν μια απολύτως προβλέψιμη εξέλιξη. Εδώ έχουν κάνει κουρελόχαρτο ολόκληρο Σύνταγμα, σε μια ρύθμιση θα κολλούσαν; Σοβαροί να είμαστε!

Όπως προανέφερα, ξέρουμε ποιοι κυβερνούν πραγματικά τον τόπο. Όμως, δεν θα τον κυβερνούν για πολύ ακόμη, καθώς μετρούν μέρες.

Η ώρα της ετυμηγορίας του λαού πλησιάζει και θα είναι αμείλικτη για όλους αυτούς που του έκλεψαν τη ζωή, που του γκρέμισαν το δικαίωμα στο όνειρο, που καταπάτησαν κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας, εθνικής αξιοπρέπειας.

Την επόμενη μέρα της απαλλαγής της χώρας από τον ξένο ζυγό, ενδυναμωμένοι κι ενισχυμένοι με την ψήφο του λαού, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα είναι παρόντες, ως εγγύηση σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, που θα απαλλάξει την πατρίδα μας από το επονείδιστο χρέος και θα της δώσει ξανά την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις