Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Διεθνής Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Διεθνής  Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδι...

Έχει ήδη σταλεί στο Υπουργείο Παιδείας και έχει αναρτηθεί στο Πρόγραμμα της Διαύγειας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 16 του άρθρου 8 του Ν. 4009/2011(ΦΕΚ Α΄ 195), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 2, παρ. 8 του Ν.4076/2012 (ΦΕΚ Α΄ 159)

ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σε όσους ενδιαφερόμενους διαθέτουν τα νόμιμα προσόντα για τηνανάδειξή τους στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, γιατην τετραετία από 1.9.2014 μέχρι 31.8.2018, σύμφωνα με όσαπροβλέπονται στο άρθρο 8 παρ. 15 και παρ. 16 του Ν. 4009/2011,όπως η τελευταία τροποποιήθηκε με το άρθρο 2 παρ. 8 του Ν.4076/2012, καθώς και στο άρθρο 24 παρ. 2 του Ν. 4009/2011.

Οι υποψήφιοι για τη θέση του Πρύτανη πρέπει να είναι Καθηγητέςπρώτης βαθμίδας ΑΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, με ελληνικήιθαγένεια και άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, αναγνωρισμένοκύρος και σημαντική διοικητική εμπειρία.

Η ιδιότητα του Πρύτανη είναι ασυμβίβαστη με κάθε επαγγελματική απασχόληση εκτός τουΙδρύματος, καθώς και με την κατοχή έμμισθης θέσης στον δημόσιο ήιδιωτικό τομέα.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καταθέσουν τις υποψηφιότητέςτους έως και την 23η Μαΐου 2014 και ώρα 14.00 (ώρα Ελλάδος):

1) Αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου με κατάθεσηυπογεγραμμένης αίτησης βάσει του συνημμένου υποδείγματος στη Γραμματεία του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Πατρών (Κτίριο Πρυτανείας, 2ος όροφος), υπεύθυνη κα Θεώνη Αθανασακοπούλου, τηλ.2610/969037, 2610/962106, όπου τηρείται το πρωτόκολλο της Επιτροπής Διενέργειας της εκλογής Πρύτανη ή Π α ν ε π ι σ τ η μ ι ο ύ π ο λ η , 2 6 5 0 4 Ρ ί ο2)

Με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:Πανεπιστήμιο Πατρών Γραμματεία Συμβουλίου Ιδρύματος Κτίριο Πρυτανείας 2ος όροφος Τ.Κ. 26504 Πανεπιστημιούπολη Ρίο

ή 3) Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: upcouncil @ upatras .gr.

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αποσταλεί επίσης έντυπη αίτησημε όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα σε έντυπη μορφή. Η αίτηση υποψηφιότητας θα πρέπει να απευθύνεται προς τονΠρόεδρο του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Πατρών, για το ΌργανοΔιενέργειας των Εκλογών (επισυνάπτεται υπόδειγμα).

Την αίτηση υποψηφιότητας θα πρέπει να συνοδεύουν:

1. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή ΑντίγραφοΔιαβατηρίου.

2. Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

3. Υπεύθυνη δήλωση για το ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο τουυποψηφίου κωλύματα εκλογιμότητας.

Προαιρετικά οι υποψήφιοι για την προς πλήρωση θέση του Πρύτανη μπορούν να στείλουν συστατικές επιστολές ήοποιοδήποτε άλλο στοιχείο αναδεικνύει τα προσόντα τους, έωςκαι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις, πριν από τηνυποβολή της αίτησης υποψηφιότητας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν νααπευθύνονται στον Πρόεδρο του Συμβουλίου, Καθηγητή ΧαράλαμποΓαβρά: ( hgavras @ bu .edu), ή στον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Συμβουλίου,Καθηγητή Χαράλαμπο Γώγο: ( cgogos @ med . upatras .gr).

Σημειώνεται ότι η παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντοςέχει αναρτηθεί στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πατρών, στον ιστότοπο του Προγράμματος «Διαύγεια» και έχει αποσταλεί προς ημοσίευση στον ημερήσιο τύπο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις