Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ έδωσε δυνατά φιλικά στην Αθήνα

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ έδωσε δυνατ...

Ο Λάμπρος Αναστασόπουλος είχε στην διάθεσή του 13 συνολικά παίκτες

Την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα είχε ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας πόλο της ΝΕΠ, Λάμπρος Αναστασόπουλος στην διάρκεια των δυνατών φιλικών αγώνων που έδωσαν τα «δελφίνια» από την Παρασκευή μέχρι χθες, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η ΝΕΠ έπαιξε την Παρασκευή με τον Ηλυσιακό, προχθές με τον Νηρέα Γέρακα και χθες με τον Ηλυσιακό και το ΚΟΠΙ, δηλαδή έδωσε 4 δυνατά φιλικά παιχνίδια (προπονητικού χαρακτήρα, δεν κρατήθηκε σκορ) στα οποία δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα και συστήματα.

Ο Λάμπρος Αναστασόπουλος είχε στην διάθεσή του 13 συνολικά παίκτες, τους Βαλεντίνο Νάσιο, Κώστα Παλληκάρη, Βαγγέλη Βέρρα, Κωνσταντίνο Αντίοχο, Σπήλιο Καλούδη, Γιώργο Κανελλόπουλο, Νίκο Τουλγαρίδη, Γιάννη Παπάκο, Αποστόλη Καλούδη, Παντελή Δελαπόρτα, Νίκο Στάικο, Ηλία Πίτσικα και Χάρη Σπανογιάννη. Αντίθετα, απουσίαζαν οι Θανάσης Κοντάκος, Γιώργος Καρράς και Σταμάτης Σουβλάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

"Ηταν πολύ δυνατά παιχνίδια και είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε», τόνισε ο Λάμπρος Αναστασόπουλος και πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Τα φιλικά παιχνίδια θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports