Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σπουδαία η εμφάνιση των αθλητών της Παναχαϊκής Γ.Ε. στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου

Σπουδαία η εμφάνιση των αθλητών της Πανα...

Οι αθλητές της ομάδας πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση με πολλά ατομικά ρεκόρ

Σπουδαία η εμφάνιση των αθλητών της Παναχαϊκής Γ.Ε. στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου που έγινε την Κυριακή στο ΣΕΦ. Οι αθλητές της ομάδας μας πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση με πολλά ατομικά ρεκόρ ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Αναλυτικά

Ο Λυκουργιώτης Μιχάλης στα 5.000 βάδην συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ κατά 2 λεπτά και με 22.40 βγήκε 3ος στους Άνδρες αν και ο ίδιος ανήκει στην κατηγορία των Παίδων.

Η Κυριακοπούλου Κατερίνα ξεκίνησε τη χρονιά με άλμα στο 1.78 ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της στον κλειστό χάνοντας το 1.81 για λίγο και περνώντας όλα τα ύψη με την πρώτη και βγήκε 1η.

Ο Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος έκανε ατομικό ρεκόρ κλειστού στίβου στα 800 μέτρα με 2.04. Ο Ρούσσος Αγγελής έκανε 3 άλματα στα 6.99 και βγήκε 3ος στους Άνδρες αν και είναι πρώτη χρονιά Νέος.

Η Γιάχου Ασημίνα έκανε σπουδαίο ατομικό ρεκόρ στα 60μ εμπόδια αφού κατέβασε το χρόνο της από 9.50 στα 9.19 και βγήκε 1η.

Ο Μιχόπουλος Μάριος αν και εμποδιστής έκανε 7.36 στα 60μ. Η Ευστρατίου Χριστίνα έκανε 8.20 στα 60μ, επίδοση που την έφερε στην 3η θέση σε σύνολο 80 κοριτσιών.

Η Διακάτου Μαριαλένα έκανε 8.75 στα 60μ και η Νεοφύτου Ανδριάνα 8.68 στα 60μ. Και τα 3 κορίτσια είναι Παγκορασίδες και έκαναν ατομικά ρεκόρ.

Τέλος, ο Αναστασόπουλος Μάρκος, Παμπαίδας στην κατηγορία, έκανε ατομικό ρεκόρ στα 1.000μ με χρόνο 2.59.

Οι παραπάνω αθλητές δείχνουν ότι μπορούν να διαπρέψουν και φέτος, έπειτα από τις περσινές τους επιτυχίες για τις οποίες θα βραβευθούν στην εκδήλωση του τμήματος στίβου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 19.30 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports