Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Την Κυριακή στην Πάτρα η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών

Την Κυριακή στην Πάτρα η Εθνική ομάδα πό...

Για τον αγώνα με την Ουγγαρία

Η Πάτρα θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ουγγαρίας για την προκριματική φάση του φετινού Γουόρλντ Λιγκ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός», με ώρα έναρξης στις 20.00 και συνδιοργανωτές την ΚΟΕ και το ΠΕΑΚ (Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο).

Θυμίζουμε ότι η Εθνική μας, είχε αγωνιστεί στην Πάτρα, πριν δύο χρόνια (7 Ιανουαρίου 2012), πάλι για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ, με αντίπαλο την Ισπανία την οποία και είχε νικήσει (9-7).

Στην Πάτρα άλλωστε, το 2002, είχε διεξαχθεί και η 1η διοργάνωση του Γουόρλντ Λιγκ (προκριματική και τελική φάση), με την Εθνική μας ομάδα να καταλαμβάνει την 4η θέση. Ελλάδα και Ουγγαρία μετέχουν φέτος στον Β’ Όμιλο της Ευρώπης, όπου και η Κροατία.

Τα αποτελέσματα του Ομίλου: Ουγγαρία – ΕΛΛΑΔΑ 8-5 (11 Νοεμβρίου 2013, Μίσκολτς), Κροατία – ΕΛΛΑΔΑ 11-12 στα πέναλτι, 7-7 η κανονική διάρκεια (Ζάγκρεμπ, 10 Δεκεμβρίου 2013), Κροατία – Ουγγαρία 7-8 στα πέναλτι, 6-6 η κανονική διάρκεια (Σίμπενικ, 14 Ιανουαρίου 2014).
Η Βαθμολογία: 1. Ουγγαρία (16-12) 5, 2. ΕΛΛΑΔΑ (17-19) 2, 3. Κροατία (18-20) 1.

Η Εθνική μας ομάδα θα μεταβεί στην Πάτρα, την Κυριακή το πρωί, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται στην Αθήνα η αποστολή της Ουγγαρίας, που θα αναχωρήσει κατευθείαν για την πρωτεύουσα της Αχαϊας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports