Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Την Τετάρτη η κηδεία του Γιώργου Σπαθαράκη - Θλίψη στην κοινωνία και τη δημοσιογραφική οικογένεια της Πάτρας για την απώλεια του εκδότη των «Γεγονότων»

Πάτρα: Την Τετάρτη η κηδεία του Γιώργου ...

Ο Κρητικός που αγάπησε την Πάτρα και την επέλεξε για πατρίδα του - Έφυγε στα 57 του

11.00 Αύριο το μεσημέρι στις 3.30 , από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας "Γεγονότα", Γιώργου Σπαθαράκη ο οποίος έφυγε σήμερα νωρίς το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών.

Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην ΕΣΗΕΠΗΝ για λογαριασμό των άνεργων δημοσιογράφων. Τα χρήματα μπορούν να καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι στο λογαριασμό της Αlpha Bank: GR 3801405320532002101093485

06.38 Έφυγε νωρίς σήμερα το πρωί από τη ζωή, έχοντας δώσει σκληρή μάχη από τις παραμονές των Χριστουγέννων, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλευόταν, ο εκδότης της εφημερίδας «Γεγονότα» Γιώργος Σπαθαράκης. Ο Γιώργος Σπαθαράκης άφησε κάτω την πένα του  λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 57 του χρόνια  και έβαλε για πάντα τελεία στο ρεπορτάζ, σκορπίζοντας θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας, αλλά και στη δημοσιογραφική της οικογένεια, στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο Κρητικός που αγάπησε την Πάτρα και την επέλεξε για πατρίδα του, ήρθε από το Ηράκλειο για να σπουδάσει στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών στα ταραγμένα χρόνια της δικτατορίας.

Ανήσυχο πνεύμα εντάχθηκε από νωρίς τη νεολαία του «Ρήγα» και κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση των συναγωνιστών του.

Πολύ γρήγορα τον κέρδισε η δημοσιογραφία η οποία και τον ανέδειξε σε έναν εύστοχο και καυστικό σχολιαστή που ξεχώρισε.

Στα μέσα της δεκαετίας του 80΄ ο Γιώργος Σπαθαράκης, μαζί με άλλους συναδέλφους του έκανε το πρώτο του εκδοτικό βήμα με την εφημερίδα «Εβδομάδα» για να ακολουθήσει η εφημερίδα «Τα Γεγονότα» η οποία εκδίδεται μέχρι σήμερα, έχοντας μια διαδρομή 28 χρόνων.

Δοκίμασε τις δυνάμεις του και στον χώρο της εστίασης ανοίγοντας το εστιατόριο «Ντάκος» στην πλατεία Γεωργίου με γεύσεις από την πατρίδα του, την Κρήτη.

Ο Γιώργος Σπαθαράκης ήταν ένας άνθρωπος ευπροσήγορος και καθαρός, αυθεντικός και ευχάριστος, είχε πάντα έντονη την αίσθηση του χιούμορ το οποίο δεν τον εγκατέλειψε ούτε την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας με την περιπέτεια της υγείας του.

Ήταν παντρεμένος με την δημοσιογράφο Αγγελική Ανυφαντή, η οποία στάθηκε στο πλάι του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Το thebest.gr, πολλοί συνεργάτες του οποίου υπήρξαν επί χρόνια φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Σπαθαράκη, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για αυτή την τόσο μεγάλη απώλεια.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις