Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μ. Αρβανίτης δήλωσε «ερωτευμένος με τα όπλα» σε συνέντευξη του στο Γαλλικό περιοδικό Nouvel Observateur

Ο βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μ. Α...

«Τα χαϊδεύω και κοιμάμαι με αυτά», είπε χαρακτηριστικά

Τον…έρωτά του για τα όπλα εκδηλώνει σε αποκλειστική συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό Nouvel Observateur, ο δικηγόρος και βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, ο οποίος καταγγέλλει την δίωξη των στελεχών του κόμματος, κάνοντας λόγο για «παγίδα» και για «συνωμοσία μιας πολιτικής τάξης πουλημένης στα ξένα συμφέροντα».

Όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας «Έθνος», απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τα όπλα που βρέθηκαν στα σπίτια μελών του κόμματος, ο Μ. Αρβανίτης απαντά:

«Κι εγώ έχω όπλο στο σπίτι. Είναι ένα συλλεκτικό Winchester, το όπλο των καουμπόι, το αγόρασα όταν η εν λόγω μάρκα γιόρτασε τα 120 χρόνια της.

Μου αρέσει τόσο το συγκεκριμένο όπλο που όταν το αγόρασα, έδιωξα το βράδυ την γυναίκα μου από το κρεβάτι και κοιμήθηκα με το Winchester. Εμείς οι άνδρες, εμείς οι Έλληνες, έχουμε μια αδυναμία στα όπλα. Όταν γυρνώ σπίτι μου, τα χαϊδεύω, τα αγαπώ. Ποιος άντρας που έχει υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό δεν αγαπά τα όπλα!

Αυτός που λέει ότι τα αγαπά για να προστατεύει την οικογένειά του και την πατρίδα του, πρέπει να είναι περήφανος για τον εαυτό του. Είμαστε περήφανοι Έλληνες. Έχουμε πάντα όπλα. Μπορούμε συνεπώς να βρούμε ένα όπλο σε κάθε ελληνικό σπίτι».

Ερωτηθείς για την προφυλάκιση του Ν. Μιχαλολιάκου, ο Μ. Αρβανίτης τόνισε.

«Δείτε την Γαλλία. Αν κάποιος που υποστηρίζει ότι είναι μέλος του Εθνικού Μετώπου (FN), σκοτώσει κάποιον, θα βάλετε φυλακή την Μαρίν Λε Πεν (την επικεφαλής);…Στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία, αλλά ένα καθεστώς κοινοβουλευτικού πελατειακού συστήματος. Οι πολιτικοί μας άνδρες ξέρουν μόνο να υπηρετούν τα ξένα συμφέροντα. Μας οδηγούν στην παρακμή. Είναι τυχαίο ότι οι συλλήψεις των μελών μας, έγιναν την ημέρα που η βουλή ψήφιζε για το τρίτο μνημόνιο;»

Σε ερώτηση για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο κ. Αρβανίτης αρνείται ότι η Χρυσή Αυγή σχετίζεται με το τραγικό συμβάν.

«Πρόκειται για έναν κομμουνιστή (Ρουπακιάς) που διείσδυσε στις τάξεις μας για να διαπράξει αυτή τη δολοφονία και συνελήφθη. Είναι μια προβοκάτσια με στόχο να τσακίσουν την Χρυσή Αυγή, επειδή ανέβαινε πολύ στις δημοσκοπήσεις», λέει ο Μ. Αρβανίτης, υπογραμμίζοντας ότι οι κατηγορίες περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης είναι αβάσιμες, ελεεινές και είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί εναντίον του κόμματος, πριν από τις εκλογές.

«Ο λαός βλέπει. Ο λαός ακούει. Είναι οργισμένος. Κατάλαβε ότι μας έστησαν παγίδα. Ο λαός έχει αφυπνιστεί» καταλήγει ο βουλευτής Αχαίας της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις