Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Σχόλιο για το στέλεχος του Δήμου που δήλωσε οτι δεν ενεργοποιεί τους καθαρισμούς για την καθαριότητα της πόλης

Σχόλιο για το στέλεχος του Δήμου που δήλ...

Του Πάνου Παπαγιαβή

Με έκπληξη  ο Πατραϊκός λαός από ένα  τυχαίο περιστατικό (ανοιχτό τηλέφωνο) πληροφορήθηκε την ωμή αλήθεια.  Η παρανόμως* διορισθείσα από  τον Δήμαρχο γενική διευθύντρια κα.Αγιωτάτου, υπεύθυνη και για την καθαριότητα, δηλώνει ευθαρσώς και με παρρησία ότι της Πάτρας της ταιριάζουν τα σκουπίδια και εργάζεται προς αυτόν τον σκοπό (μη ενεργοποιώντας τους κατάλληλους μηχανισμούς).

Ταυτόχρονα  άναυδος ο Πατραϊκός λαός παρατηρεί τον «αυστηρό» κ.Δημαρά, «νόμος και τάξη», να μην κάνει δηλώσεις γι αυτό το θέμα αλλά ούτε και ενέργειες διαλεύκανσης της υπόθεσης. Αντίθετα δηλώνει ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για να «ολοκληρώσει το έργο του». Ποιο έργο??? Ειδικά στην καθαριότητα, αυτό που προγραμματίζει η επιλεγμένη συνεργάτης του κα.Αγιωτάτου ?

Ο  αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Γεωργακόπουλος  που περιφέρεται στα κανάλια  και δηλώνει ότι «προσπαθεί»  για την καθαριότητα, εννοεί  μήπως τις «προσπάθειες» της  κα.Αγιωτάτου?

Θα  περιμένουμε απάντηση από τον  κ. Δήμαρχο στο Δημοτικό Συμβούλιο, εάν δεν ακολουθήσει και πάλι την γνωστή τακτική να αποφεύγει την ουσία του θέματος.

 

 

*Παράνομη δεν την χαρακτηρίζω  εγώ, αλλά ο αρμόδιος επίτροπος  που δεν εγκρίνει τα επιδόματα  που λόγω θέσεως και από τον νόμο δικαιούται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις