Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εργαζόταν σε γραφείο, αλλά έβγαινε να βοηθήσει στην κίνηση η άτυχη τροχονόμος Διαμαντούλα Σιάφλα

Εργαζόταν σε γραφείο, αλλά έβγαινε να βο...

Μητέρα δύο παιδιών, ήταν η 10η τροχονόμος που χάνεται εν ώρα καθήκοντος μέσα σε 15 χρόνια.

Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών 16 και 9 ετών ήταν η τροχονόμος Αδαμαντία Σιάφλα που τραυματίστηκε θανάσιμα, χθες το πρωί, εν ώρα υπηρεσίας. Η 42χρονη αρχιφύλακας υπηρετούσε στο τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς και χθες το πρωί ρύθμιζε την κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της πλατείας Πλατάνων στην Κηφισιά. Στις 8.10 π.μ παρασύρθηκε από διερχόμενη οδηγό, μια 34χρονη γυναίκα που κινούνταν στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Παρότι στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η άτυχη τροχονόμος άφησε την τελευταία της πνοή πριν προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η 34χρονη οδηγός που οδηγούσε ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη. Όπως προέκυψε από την έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, η 34χρονη δεν είδε την τροχονόμο που είχε διακόψει την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας και πραγματοποίησε ελιγμό προκειμένου να προσπεράσει ακινητοποιημένα Ι.Χ. Το αποτέλεσμα ήταν να παρασύρει και τελικά να τραυματίσει θανάσιμα την 42χρονη.

Η αρχιφύλακας Αδαμαντία Σιάφλα ή «Διαμαντούλα» όπως την αποκαλούσαν οι φίλοι και οι συγγενείς της, υπηρετούσε τα τελευταία 20 χρόνια στην Τροχαία Κηφισιάς. Ήταν παντρεμένη και ο σύζυγός της υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από συναδέλφους της, η 42χρονη εργαζόταν στο γραφείο παραβάσεων του τμήματος Τροχαίας Κηφισιάς και συχνά τις πρωινές ώρες συμμετείχε ενισχυτικά στη ρύθμιση της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Κηφισίας. Χθες το πρωί εκτελούσε υπηρεσία στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Αγ. Δημητρίου.

Τη θλίψη τους για το περιστατικό εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους εκπρόσωποι κομμάτων, συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ αλλά και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νίκος Δένδιας. «Αυτές τις ώρες η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στον σύζυγο και στα παιδιά της άτυχης Αρχιφύλακα, όπως και σε όλους τους οικείους της» δήλωσε ο κ. Δένδιας. Σύμφωνα με στοιχεία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, τα τελευταία 15 χρόνια έχουν χάσει τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος συνολικά 10 τροχονόμοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις