Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταστηματάρχισσα από τα Ιόνια με υψηλές διασυνδέσεις «φέσωσε» Πατρινή βιοτεχνία… Ακόμα την «κυνηγούν»!

Καταστηματάρχισσα από τα Ιόνια με υψηλές...

Τους χρωστάει 8.000 ευρώ όμως άκρη δεν βρίσκουν

Από το 2008, εδώ δηλαδή και πέντε ολόκληρα χρόνια, προσπαθούν οι Πατρινοί ιδιοκτήτες βιοτεχνίας ρούχων να πάρουν τα λεφτά τους από μια έμπορο που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε νησί του Ιονίου. Όπως καταγγέλλει, μιλώντας στο thebest.gr, η κόρη του ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας ο δικαστικό αγώνας εναντίον της καταστηματάρχισσας είναι άνισος λόγω των «διασυνδέσεων» που λέγεται ότι έχει η εν λόγω κυρία με το χώρο της δικαιοσύνης.

Το «κυνήγι» για την εξασφάλιση των χρωστούμενων ξεκίνησε αμέσως μόλις διαφάνηκε ότι η γυναίκα δεν προτίθεται να αποπληρώσει τα ρούχα που είχε αγοράσει με επιταγές από τη βιοτεχνία. Οι ιδιοκτήτες έχουν πετύχει να βγάλουν δύο φορές διαταγή πληρωμής όμως το χρέος των 8.000 ευρώ παραμένει.

Επίσης προσπάθησαν να βρουν περιουσιακά στοιχεία στο όνομά της, όμως όπως καταγγέλλεται βρίσκοντας παραθυράκια στον νόμο τα έχει μεταφέρει όλα στο όνομα του συζύγου της. Τα μόνα που τους μένουν να κατάσχουν είναι τα ρούχα που έχει αυτή τη στιγμή στο μαγαζί της κι αυτά στην λιανική τους τιμής και αφού βγουν σε πλειστηριασμό.

Όμως η οικογένεια δεν διαθέτει καν τα 700 ευρώ που απαιτούνται για να προχωρήσουν τη διαδικασία της κατάσχεσης.

Η υπόθεση αυτή είναι χαρακτηριστική του πώς «απονέμεται» κάποιες φορές η δικαιοσύνη τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας και της δικαστικής περιπέτειας στην οποία μπλέκουν συμπολίτες στην προσπάθειά τους να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις