Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Ενώπιον της δικαιοσύνης οι πέντε κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του επιχειρηματία Άγγελου Αγγελόπουλου

Αίγιο:  Ενώπιον της δικαιοσύνης οι πέντε...

Ξεκινά η εκδίκαση της υπόθεσης

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα οδηγηθούν την Τρίτη 2 Απριλίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, οι πέντε κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Αιγιώτη επιχειρηματία Άγγελου Αγγελόπουλου το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου 2011. Οι κατηγορούμενοι, τέσσερις άντρες και μια γυναίκα, συνελήφθησαν το Νοέμβριο του 2011 και έκτοτε παραμένουν προφυλακισμένοι, εκτός της γυναίκας που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Οι κατηγορούμενοι κατάγονται από το Αίγιο και ο ένας εξ αυτών μάλιστα, ο 48χρόνος φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας, υπήρξε συνέταιρος του Αγγελόπουλου. Η συνεργασία αυτή μάλιστα φαίνεται πως στοίχισε τη ζωή στον άτυχο επιχειρηματία καθώς ο πρώην συνέταιρός του ζήτησε από τον 29χρονο κατηγορούμενο να οργανώσει τη δολοφονία με αντίτιμο 50.000 ευρώ.

Ο 29χρονος με τη βοήθεια ενός 26χρονου και της 27χρονης συντρόφου του παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία με σκοπό να βρουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν. Ο τελευταίος κατηγορούμενος, ο 25χρονος, το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου βρέθηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας που διέμενε ο Άγγελος Αγγελόπουλος και εκτέλεσε το σχέδιο της δολοφονίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις