Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΣΗΕΠΗΝ: "Να τερματιστεί η κοροϊδία των οφειλών στους εργαζόμενους της ΝΕΤ"

ΕΣΗΕΠΗΝ: "Να τερματιστεί η κοροϊδία...

Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν οι δημοσιογράφοι διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΠΗΝ αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων  καταγγέλλει την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά της ιδιοκτησίας του τηλεοπτικού σταθμού της Καλαμάτας "Νότια Ελληνική Τηλεόραση" (ΝΕΤ), που παρά τις δεσμεύσεις της, συνεχίζει να μην καταβάλει για μήνες την μισθοδοσία στους εργαζόμενους.

Η παρελκυστική τακτική της εργοδοσίας δεν εμπόδισε, ωστόσο, το προσωπικό για μεγάλο χρονικό διάστημα να προσφέρει στην ενημέρωση του Μεσσηνιακού λαού, λαμβάνοντας ψιχία αντί αμοιβής. Η ανοχή όμως ,που επιδείχθηκε, θεωρήθηκε ως αδυναμία από την ιδιοκτησία που συνέχισε να μην πληρώνει τα οφειλόμενα. Με αποτέλεσμα η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας το αυτονόητο, να πληρώνονται για την εργασία που παρέχουν.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ με αφορμή την ακραία αντεργατική συμπεριφορά των υπευθύνων της "Νότιας Ελληνικής Τηλεόρασης", τονίζει προς κάθε κατεύθυνση πως είναι αποφασισμένο με οιοδήποτε νόμιμο μέσο να διεκδικήσει τα δικαιώματα των συναδέλφων, που με άλλοθι την σημερινή οικονομική συγκυρία κάποιοι επιχειρούν να τσαλαπατήσουν".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις