Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φτάσαμε με την σημερινή, αισίως την 32η "μνημονιακή" απεργία

Φτάσαμε με την σημερινή, αισίως την 32η ...
Μαρτάτος Tάκης

Αυτό ανέφερε Πατρινός συνδικαλιστής από τον χώρο της υγείας στο thebest.gr

Η 32η γενική απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ήταν η σημερινή από τότε που η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο και «βυθίστηκε» στην οικονομική κρίση.

Την συγκεκριμένη καταμέτρηση ανέφερε στο thebest.gr γνωστός συνδικαλιστής από τον κλάδο της υγείας στην περιοχή της Πάτρας.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, αυτή υπολογίζεται ότι είναι η 32η «μνημονιακή» καθολική απεργιακή κινητοποίηση που οργανώθηκε την τελευταία τριετία κι όπως δείχνουν τα πράγματα αναμένεται να γίνουν πολλές ακόμα μιας και διεκδικήσεις και εργασιακές κατακτήσεις ετών «χάθηκαν» και «θυσιάστηκαν» στον βωμό της τρόικας και της προσπάθειας «σωτηρίας» της χώρας που δεν λέει να τελειώσει ώστε να βγούμε από το χάος και το τούνελ της κρίσης και της ύφεσης.

Να θυμίσουμε ότι η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση της 20ης Φεβρουαρίου είχε ως βασικά κεντρικά αιτήματα την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας στον Δημόσιο τομέα, μέτρα στήριξης των χιλιάδων πλέον ανέργων και ενίσχυσης της απασχόλησης καθώς και την ανάκληση των σκληρών μέτρων που έχουν ήδη παρθεί!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις