Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Oι μαθητές του 59ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών επισκέφτηκαν τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου

Oι μαθητές του 59ου Δημοτικού Σχολείου Π...

Στα πλαίσια «γνωρίζω την πόλη και την ιστορία της»

Ο Ε.&Ε.Σ.Π. ευχαριστεί την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος που ανταποκρίθηκε στην επιστολή του Συλλόγου όσον αφορά στα πλαίσια των επισκέψεων των Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων, να ενταχθεί και μια επίσκεψη στο νεοκλασικό κτίριο του Συλλόγου μας.

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 επισκέφθηκαν τον Ε.&Ε.Σ.Π. οι μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης του 59ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών στα πλαίσια «γνωρίζω την πόλη και την ιστορία της».

Στα γραφεία του Ε.&Ε.Σ.Π. τους υποδέχθηκαν, ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Ρώρος, ο Γεν. Γραμματέας κ. Νικ. Στριφτούλιας και το μέλος του Δ.Σ. κ. Αθανάσιος Μανθόπουλος, τους ενημέρωσαν για την ίδρυση, την ιστορία του Συλλόγου και του εμπορίου, για τον σημαντικό ρόλο των εμπόρων  στην Επιτροπή Πόλης, τις προσπάθειες για την δημιουργία του Δημοτικού Θεάτρου, Πανεπιστημίου  Πατρών, Λιμάνι κ.ά..

Επίσης προέβαλαν τις σημερινές διεκδικήσεις του Εμπορικού Συλλόγου ιδιαίτερα για την πόλη, θέτοντας την διεκδίκηση του θαλασσίου μετώπου ως το σημαντικότερο αίτημα, καθώς και την στήριξη των τοπικών καταστημάτων και των τοπικών προϊόντων.

Ο Ε.&Ε.Σ.Π. εκτιμά ότι οι εκδηλώσεις αυτές φέρνουν πιο κοντά τα παιδιά με την ιστορία και το «γίγνεσθαι της πόλης».

Τα παιδιά τα συνόδευαν, η Διευθύντρια του σχολείου κ. Αγγελική Τζίφα και οι Δασκάλες κ. Κατερίνα Μαυρόγιαννη και Παναγώτα Λουκοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις