Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Γιορτινοί ... χουλιγκανισμοί στο κέντρο της πόλης

Αγρίνιο: Γιορτινοί ... χουλιγκανισμοί στ...

Βάνδαλοι επιτέθηκαν σε κατάστημα στην οδό Παπαστράτου

Νεαροί κουκουλοφόροι έσπασαν βιτρίνα καταστήματος με έργα ζωγραφικής στην Παπαστράτου, ενώ άλλοι αναποδογύρισαν κάδους στη Φλέμινγκ.

Λίγο μετά τις 5.30 το πρωί σήμερα και αμέσως μετά τη μέρα των Χριστουγέννων τέσσερις νεαροί με κουκούλες αφού πέταξαν τους κάδους απορριμμάτων στη μέση του δρόμου επί της οδού Παπαστράτου, έσπασαν με κλωτσιά την βιτρίνα καταστήματος που φιλοξενεί έργα τέχνης(ίσως ήθελαν να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην πορεία που έχει πάρει η τέχνη στον σύγχρονο κόσμο)και αποχώρησαν με δυνατά γέλια και προφανές καμάρι για το κατόρθωμά τους!

Οι τέσσερις νεαροί, που σύμφωνα με μαρτυρίες περνούν συχνά από τη περιοχή φορώντας κουκούλες φωνάζοντας και προκαλώντας, ενώ έχουν θεαθεί να πηγαινοέρχονται και στα κοντινά σχολεία, αρχικά επιτέθηκαν μόνο στους κάδους αλλά μετά από προτροπή δύο…ακάλυπτων φίλων τους να γυρίσουν πίσω αποφάσισαν-ειδικά ένας από αυτούς-να ξεσπάσουν πάνω στην περιουσία του ιδιοκτήτη της γκαλερί.

Η Ασφάλεια Αγρινίου έφτασε πολύ γρήγορα, σχεδόν σε δέκα λεπτά, αλλά δεν βρήκε κάποιον ενώ έρευνα έκανε και περιπολικό.

Χτες το βράδυ πάντως δεν ήταν το μοναδικό ανάλογο περιστατικό αφού στην πλατεία Φλέμιγκ οι κάπως πρωινοί Αγρινιώτες είδαν επίσης αναποδογυρισμένους κάδους και πεταμένο το περιεχόμενό τους παντού. Αν και υπάρχει μικρή πιθανότητα να ήταν μια παρέμβαση για το που πάει ο καταναλωτικός άνθρωπος στις γιορτές μάλλον μια ανάλογη ανεξέλεγκτη ομάδα αποφάσισε να χουλιγκανίσει μέσα στις γιορτές, νομίζοντας ότι έτσι δηλώνει κάτι.

Την παραμονή το βράδυ υπήρξε στην περιοχή της Πανεπιστημίου και καμένος κάδος απορριμμάτων, πάντως.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις