Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ.Γ. Λιμένων: Παράνομη η παραχώρηση των 3 χλμ θαλάσσιου μετώπου στην Πάτρα- Δημαράς: Αιτία πολέμου

Γ.Γ. Λιμένων: Παράνομη η παραχώρηση των ...

Ναυμαχία σε εκδήλωση της "Πελοποννήσου" στην Αθήνα

"Ναυμαχία" προέκυψε κατά τη διάρκεια ημερίδας της εφημερίδας "Πελοπόνησος" στην Αθήνα, με ανταλλαγή πυρών μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Λιμένων Κωνσταντίνου Μουτζούρη και του Δημάρχου της Πάτρας Γιάννη Δημαρά. Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την ομιλία του  ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων χαρακτήρισε παράνομητην υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του λιμανιού της Πάτρας στον Δήμο παράνομη, γεγονός που εξόργισε τον Δήμαρχο της Πάτρας, ο οποίος ακολουθώντας τον στο βήμα έκανε λόγο για αιτία πολέμου.

Ανεβαίνοντας στο βήμα ο κ. Μουτζούρης είπε: "Πρέπει να ξαναδούμε τα νομικά πλαίσια που διασφαλίζουν τη νομιμότητα στην παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου" αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας με την παραχώρηση.

Ο Γιάννης Δημαράς απαντησε ότι είναι ανήκουστο να αμφισβητούνται οι υπογραφές και οι δεμσεύσεις τόσων υπουργών, επεσήμανε ότι ανήμερα του Αγίου Ανδρέου ο Κώστας Πλατυκώστας άναψε τη φωτιά και σήμερα ο Κώστας Μουτζούρης κήρυξε τον πόλεμο, ενώ  ενημέρωσε ότι συγκαλεί συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτερα προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του λιμανιού μετά και απο αυτή την εξέλιξη.

Μάλιστα ο κ. Δημαράς καλεί  σε συνέντευξη Τύπου τα ΜΜΕ αυρίο Πέμπτη στις 12.30.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις