Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απορρίπτουν την προσφορά της "μαντάμ Σούλας" οι γονείς του 5ου Δημοτικού μετά τον σάλο που προκλήθηκε

Πάτρα: Απορρίπτουν την προσφορά της &quo...

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου γίνεται γνωστό ότι υπήρξε ευαισθητοποίηση φορέων και ΜΚΟ

Την απόφαση τους να μην κάνουν δεκτή την προσφορά της ιδιοκτήτριας του οίκου ανοχής, έκαναν πριν από λίγο γνωστό, οι γονείς του 5ου  Δημοτικού Σχολειού Πατρών. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου η ιδιοκτήτρια κ. Σούλα, τους προσέγγισε ως φυσικό πρόσωπο και όχι με την επαγγελματική της ιδιότητα.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου έχει ως εξής:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 5ου  Δημοτικού Σχολειού Πατρών  σε έκτακτη  συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7-11-2012 και ώρα 17.:00  μ.μ. αποφάσισε τα  εξής:

Μετά τις διαστάσεις που έλαβε η δωρεά στο Σύλλογό μας  αν και η δωρήτρια προσέγγισε το Σύλλογο μας ως φυσικό πρόσωπο και όχι με την επαγγελματική της ιδιότητα, με σκοπό τη διαφήμισή της, αποφασίστηκε να επιστρέψουμε την δωρεά μη παραλείποντας να την ευχαριστήσουμε για την πρόθεση της. Η κάλυψη των όποιων αναγκών και ελλείψεων θα αιτείται πλέον από την διοίκηση η οποία αποφάσισε και αποδεχτήκαμε την απόφαση της  για επιστροφή της  δωρεάς.

Ευχόμεθα η διοίκηση όπως αυτή εκφράστηκε μέσω της ανωτέρω αποφάσεως της να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βρει  τα  απαιτούμενα κονδύλια  δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για  ίσες ευκαιρίες σε όλα τα σχολεία και σε όλους τους μαθητές.

Τέλος να αναφέρουμε πως λόγω των διαστάσεων που έλαβε από τα ΜΜΕ η δωρεά στο Σύλλογο μας φορείς και ΜΚΟ ευαισθητοποιήθηκαν και μας υποσχέθηκαν βοήθεια όχι μόνο για το δικό μας Σύλλογο αλλά και όπου γνωρίζουμε ότι υπάρχει ανάγκη.

Ο αλτρουισμός και η ευγενή προσφορά είναι στοιχειά που ακόμη χαρακτηρίζουν τον λαό μας παρ`  όλες τις δυσκολίες που περνάει.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις