Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

31χρονος είχε κατακλέψει το Αίγιο

31χρονος είχε κατακλέψει το Αίγιο

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 31 ετών, και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αυτού για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση. Προχθές το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών, σε καφετέρια 37χρονου ημεδαπού, στο ύψος του Αιγίου, ο 31χρονος αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από το ταμείο του καταστήματος αλλά, έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια ο 37χρονος μετέβηκε σε καφετέρια του ίδιου παθόντα, που βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου αφαίρεσε ένα πλαστικό κουτί μη κυβερνητικής οργάνωσης που περιείχε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, στα πλαίσια της εποχούμενης περιπολίας τους, εντόπισαν χθες (24-9-2012) το μεσημέρι τον 31χρονο και τον συνέλαβαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο 31χρονος πρόσφατα είχε διαπράξει άλλες δύο περιπτώσεις κλοπών. Πιο συγκεκριμένα:

Την 1-8-2012 το μεσημέρι, στο Αίγιο, αφαίρεσε από 35χρονο  ημεδαπό μια σακούλα που περιείχε δύο κουτιά με φαρμακευτικά δισκία.

Την 22-9-2012 το πρωί, στο Διακοπτό αφαίρεσε από κατάστημα 39χρονης ημεδαπής το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου ενώ οι έρευνες για συμμετοχή του και σε άλλες παράνομες ενέργειες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις