Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επιμελητήριο Αχαΐας: Ο ελληνικός λαός εκφράστηκε με ωριμότητα

Επιμελητήριο Αχαΐας: Ο ελληνικός λαός εκ...

"Η συγκρότηση κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας είναι άμεση προτεραιότητα"

Το Επιμελητήριο Αχαϊας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση μετά απο τις χθεσινές βουλευτικές εκλογές: "Μετά  από μία μακρά περίοδο ανασφάλειας και έντονου προβληματισμού, όσον αφορά την πορεία της χώρας μας, σε ένα συνεχώς εντεινόμενο ασταθές περιβάλλον, φθάσαμε στις εκλογές της 17ης; Ιουνίου.

Ο Ελληνικός λαός εκφράστηκε με ωριμότητα, δείχνοντας με σαφήνεια στα κόμματα και στο πολιτικό προσωπικό της χώρας την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε, το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα κληθούμε  να αγωνιστούμε καθώς και τους στόχους και τις προτεραιότητες που πρέπει να ιεραρχήσουμε.

Για την απόλυτη επιτυχία, θα πρέπει να παραμερισθεί το κομματικό συμφέρον και απελευθερωμένοι από τέτοιες λογικές να οδηγηθούμε σε άμεση λύση.

Παράλληλα οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί έχουν κατανοήσει σε απόλυτο βαθμό για τις πολιτικές που θα εφαρμοσθούν και τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν άμεσα.

Η ύφεση είναι βαθειά και επηρεάζει την κοινωνία μας σε απόλυτο βαθμό, για τον λόγο αυτό η οικονομία μας χρειάζεται ανάταξη….χρειάζεται ηλεκτροσόκ, που σημαίνει ότι απαιτείται άμεση συστράτευση όλων των δυνάμεων με παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, στόχους και αποτελεσματικότητα.

Για τους λόγους αυτούς η συγκρότηση της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας είναι άμεση προτεραιότητα με χαρακτηριστικά την δυναμική που η κοινωνία έδωσε, με απόλυτα βιώσιμο σχήμα και αναπτυξιακά χαρακτηριστικά.

Ο επιχειρηματικός κόσμος που έχει πληγεί από την ύφεση με βαρειές παράπλευρες απώλειες στο σύνολο της κοινωνίας, απαιτεί άμεσες παρεμβάσεις με στόχο την ανάσχεση της συρρίκνωσης.

Το Επιμελητήριό μας, εκφράζοντας την αγωνία αλλά και την προσδοκία του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας αλλά και της κοινωνίας, δηλώνει ότι θα είναι παρόν, με άμεσες, στοχευμένες και υλοποιήσιμες παρεμβάσεις στην κοινή προσπάθεια που θα αναληφθεί για την αντιστροφή του κλίματος, για να ενισχύσουμε την προσδοκία, την ελπίδα και το όραμα."




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις