Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Επιμελητηριακή Ανανεωτική Πρωτοβουλία του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, για τις εκλογές

Η Επιμελητηριακή Ανανεωτική Πρωτοβουλία ...

"Θα πάμε μπροστά γιατί δεν υπάρχουν άλλες επιλογές!!!"

"Η Επιμελητηριακή Ανανεωτική Πρωτοβουλία αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ», τόσο προς την πληθώρα των συνάδελφων που έσπευσαν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μέσα σε λιγότερο από 2 εικοσιτετράωρα, όσο και προς όλους και όλες που από την πρώτη στιγμή δήλωσαν την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους προς την προσπάθεια που ξεκινήσαμε¨αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης Πλάτωνας Μαρλαφέκας και συνεχίζει: "Θεωρούμε πως μέσα από αυτήν την διαδικασία γεννήθηκε κάτι καινούργιο και ελπιδοφόρο για την τοπική επιχειρηματική κοινότητα και γενικότερα για την περιοχή μας. Θα τιμήσουμε στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και θα κάνουμε πράξη την ελπίδα που δημιουργεί αυτή  η προσπάθεια. Βασικές αρχές μας η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η αποτελεσματικότητα, βασικές μας προτεραιότητες η εξωστρέφεια, η δημιουργία προοπτικής και πάνω από όλα η προσφορά σε όλα τα επίπεδα.

Στόχοι μας

-η με συγκεκριμένες δράσεις ενίσχυση και ανάπτυξη της επισκεψιμότητας της περιοχής μας, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που προσφέρονται για τον σκοπό αυτό.

-η στήριξη της εξαγωγικής δραστηριότητας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με υλοποίηση δράσεων σε όλα τα επίπεδα των αναγκών τους.

-η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και των τοπικών προϊόντων με στοχευμένες δράσεις.

-η ενδυνάμωση της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών με κοινό στόχο την στήριξη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Με μοναδικό μας γνώμονα τα προβλήματα του τοπικού επιχειρηματικού δυναμικού σε αυτήν την απίστευτα δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, θα πορευτούμε μέχρι τις εκλογές με σύνεση και διάθεση σύνθεσης, με προτάσεις που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση του ρόλου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, έξω και πέρα από κομματικές και άλλες εξαρτήσεις. Καλούμε δε δίπλα μας όλους εκείνους τους επιχειρηματίες μικρούς, μεσαίους, μεγάλους, να στηρίξουν την προσπάθεια και να δώσουμε μαζί την μάχη για την διασφάλιση της οικονομικής και επιχειρηματικής προοπτικής της Αχαΐας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτούν σοβαρότητα, θετικό πνεύμα και δημιουργική διάθεση για να πάμε μπροστά.

Και θα πάμε μπροστά γιατί δεν υπάρχουν άλλες επιλογές!!!

Για την Ανανεωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία

Πλάτωνας Μαρλαφέκας"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις