Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο καιρός σήμερα στη Δυτική Ελλάδα

Ο καιρός σήμερα στη Δυτική Ελλάδα

Δείτε την πρόγνωση για όλη τη χώρα

Πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη την Πέμπτη, ενώ στο Αιγαίο πνέουν βοριάδες 6 και τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία καταγράφει μικρή πτώση.Πιο αναλυτικά:

Στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς κελσίου, αλλά στην Ήπειρο θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί είναι πιθανό να σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στην ανατολική και βόρεια Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναπτύσσονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά του νομού, ενώ το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 5 και 15 βαθμών Κελσίου.

Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του καιρικού σκηνικού σε Μακεδονία και Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο παρουσιάζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά και νότια 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες αναμένεται να σημειωθούν σε Κυκλάδες και Κρήτη και κυρίως στη βόρεια Κρήτη, όπου τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 13 και 18 βαθμών Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το πρωί στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου, με τη μέγιστη τα βόρεια να είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις