Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο ΑΙΓΙΕΑΣ βράβευσε τους άριστους στο 3ο Γυμνάσιο Αιγίου

Ο ΑΙΓΙΕΑΣ βράβευσε τους άριστους  στο 3ο...

Απένειμε Βραβεία Προόδου

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος Συνοικισμού Νικ.Πλαστήρα «Ο ΑΙΓΙΕΥΣ» πιστός στο ετήσιο «ραντεβού» του, έδωσε για άλλη μια φορά το «παρόν» στην αφιερωμένη στο έπος του ’40 γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011 στις 9 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Αιγίου παρουσία και της σχολικής συμβούλου κ. Ζωής Αντωνοπούλου-Τρεχλή.

Ποιήματα, αναγνώσματα, σκετς, τραγούδια, αρχειακό υλικό κ.ά. όλα συνδυασμένα με την επιμέλεια των καθηγητριών του σχολείου κ. Ζωής  Βαρδάκη και κ. Μαρίας Σταυράκη καθήλωσαν και συγκίνησαν όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο «ΑΙΓΙΕΥΣ» συνεχάρη τόσο τους μαθητές και τους καθηγητές τους όσο και τον Διευθυντή κ.Κωνσταντίνο Αργυριάδη και απένειμε «Βραβεία Προόδου», συνοδευόμενα από επιλεγμένα βιβλία, στους πρωτεύσαντες αποφοίτους της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δημοτικού και της Γ’ τάξης του 3ου Γυμνασίου Αιγίου τονίζοντας ότι σημαντικό όπλο των λαών –ειδικά σε περιόδους κρίσης- είναι η παιδεία τους.

Τα βραβεία έδωσαν στους άριστους η  Πρόεδρος του «ΑΙΓΙΕΑ»  κ.Ελένη Καβούνη, η Αντιπρόεδρος και Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου κ.Μαρία Καβούνη και η Γραμματέας κ.Μαριάννα Κουτρουλή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις